Μετάβαση στο περιεχόμενο

Nick Kyparissas

Members
  • Περιεχόμενα

    0
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by Nick Kyparissas

  1. Εγώ δεν έχω τελειώσει ακόμα και σκέφτηκα να μην γράψω τίποτα εδώ, αλλά μετά είδα ότι και άλλα μέλη ξεφύγανε λίγο περιστασιακά οπότε..: Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας, Τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών =) Τώρα τελειώνω το δεύτερο από τα πέντε έτη.
  2. Stephen Hawking, "Το Μεγάλο Σχέδιο" , Εκδόσεις Κάτοπτρο.
  3. Εμείς ως φοιτητές του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας έχουμε σχηματίσει μία ομάδα 10-15 εθελοντών, και προσφέρουμε μαθήματα σε μαθητές της Γ' Λυκείου που δεν μπορούν να αντέξουν οικονομικά την πληρωμή φροντιστηριακών μαθημάτων. Ξέρω πως δεν έχει να κάνει με Μηχανική κλπ (οποιοδήποτε τμήμα Θετικών/Τεχνολογικών επιστημών θα μπορούσε να το κάνει), αλλά είμαστε Μηχανικοί (σχεδόν :Ρ ) και βοηθάμε. :Ρ Γιατί δεν κάνουνε το ίδιο και διπλωματούχοι Μηχανικοί..; Η δημοσίευση εδώ υποδεικνύει την ύπαρξη ελεύθερου χρόνου και την όρεξη για την διάθεση του στον εθελοντισμό.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.