Μετάβαση στο περιεχόμενο

el_pous

Members
  • Περιεχόμενα

    15
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by el_pous

  1. ευχαριστώ...το σκεφτηκα αυτό που προτείνεις και μάλλον εκεί θα καταλήξω..απλά, είπα μήπως υπάρχει κάποια άλλη λύση.Και πάλι ευχαριστώ!
  2. γεια σε όλους...κάνω μια μελέτη για ογκώδη απόβλητα και έχω μια απορία, το ειδικός βάρος ογκωδών απορριμμάτων και μπαζοαπορριμμάτων πώς μπορώ να το βρώ;βοηθήστε παιδιά!!! Θέλω να πληρώσω την διαχείρηση - διάθεση των παραπάνω με τον τόνο. Ευχαριστώ.. .
  3. ευχαριστώ πολύ...καλό μου κουράγιο!!! χαιρετώ...
  4. όχι...απλά είναι η πρώτη φορά που ασχολούμαι και θα θελα μια σχετική ενημέρωση!!!
  5. καλημέρα παιδιά...για σύνταξη διορθωτικής πράξης, σε περιοχή εκτός κτηματολογίου, πόσο να το κοστολογήσω;;;; στο περίπου...
  6. αν θες κατέβασε τον γοκ και "σάρωσε" τον.......θα σου λυθούν πολλές απορίες.....
  7. απλά δείχνουμε την θέση του οικοπέδου με το απόσπασμα χάρτη..αλλά δεν είναι ανάγκη να μπεί υπο τη συγκεκριμένη κλίμακα...εάν κάνω λάθος παρακαλώ διορθώστε με!!!
  8. κατά 90% δε θα σου διναν εάν υπήρχε οφειλή....πάντως εξαρτάται και από τον δήμο...είναι λίγο περίεργα τα πράγματα...και στα λέω απο πρώτο χέρι!!!!
  9. όχι όμως επί προσωπικού..το τάδε αγροτ. οφείλει τα χ τμ σε χρήμα και τα χ σε γή...γενικά ότι υπάρχει πράξη εφαρμογής στην περιοχή, μπορεί να το βεβαιώσει.
  10. το συγκεκριμένο προγραμμα είναι απίστευτα καλό, το χρησιμοποιώ εδώ και ένα χρόνο και δεν έχω κανένα πρόβλημα!!!! με το νόρτον παιδιά είχα πάθει μεγάλη ζημιά...όπως και με κάποια ακόμα που κατά καιρούς χρησιμοποιούσα.. α!!και δώστε ιδιαίτερη προσοχή σε μηνύματα που σας στέλνουν από άγνωστες διευθύνσεις....
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.