Μετάβαση στο περιεχόμενο

azrael82

Members
  • Περιεχόμενα

    6
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

azrael82's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Οι μετρήσεις με μονόσυχνο GPS πρέπει να γίνονται ως εξής.Το ένα πρέπει να είναι στημένο σε τριγωνομετρικό και το άλλο σε στάση που θέλουμε να υπολογίσουμε συντεταγμένες.Και τα δύο πρέπει να μείνουν στημένα για μισή ώρα και κατα την συνόρθωση στο γραφέιο δίνουμε τις συντεταγμένες του γνωστού σημείου,άσχετα με το τι προέκυψε κατά την μέτρηση.Για να δοκιμάσεις λοιπόν εαν τα GPS σου δουλεύουν σωστά,στήστα και τα 2 σε τριγωνομετρικά,κάνε ταυτόχρονες μετρήσεις και λύσε βάσει τις συντεταγμένες του ενός τριγωνομετρικού και δες αν υπολογίζει σωστά τις συντεταγμένες του άλλου.Αν δε στηθεί σε σημείο με γνωστες συντεταγμένες το ένα από τα δύο,δεν έχει κανένα νόημα.
  2. καλυτερα στην τοπογραφικη της λαρισας,οπου δε γινεται κ χαμος.ειναι στο κτιριο της νομαρχιας.αν τουσ εξηγησεισ οτι ηρθες αποκλειστικα για αυτο θα σε εξυπηρετησουν αμεσα χωρις αιτησεις.
  3. και πάνω απ' όλα....gps δύσιχνα...!! Παρατήρηση: Τα Greeklish απαγορεύονται. Αν δεν μπορείτε να τα αποφύγετε, διαβάστε τι μπορείτε να κάνετε ΕΔΩ. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής του forum. Ευχαριστώ, Χάρης.
  4. 6000 (άρτιο κατά παρέκκλιση k οικοδομήσιμο, προϋφιστάμενο του Ν.3212/2003 ) 400 (μη άρτιο και μη οικοδομήσιμο) θα κάνεις 2 τοπογραφικά και από κει πέρα είναι δουλειά του συμβολαιογράφου να σε ενημερώσει γιατί συνένωση όπου και αν γίνει θα τα αντιμετωπίσεις πλέον σαν ένα τεμάχιο 6400 τ.μ. τυφλό ,προϋφιστάμενο του Ν.3212/2003,άρα ξανά άρτιο κατά παρέκκλιση και οικοδομήσιμο. Παρατήρηση: Τα Greeklish απαγορεύονται. Αν δεν μπορείτε να τα αποφύγετε, διαβάστε τι μπορείτε να κάνετε ΕΔΩ. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής του forum. Ευχαριστώ, Χάρης.
  5. φοβάμαι πως πρέπει να εφαρμοστούν τα όρια και από τις 2 οδούς.. Παρατήρηση: Τα Greeklish απαγορεύονται. Αν δεν μπορείτε να τα αποφύγετε, διαβάστε τι μπορείτε να κάνετε ΕΔΩ. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής του forum. Ευχαριστώ, Χάρης.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.