Μετάβαση στο περιεχόμενο

sgroup2012

Members
  • Περιεχόμενα

    6
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός

sgroup2012's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Ξέρει κανεις συνάδελφος σε ποια πολεοδομία ανήκει το Παλαιό Φάληρο? ανήκε παλαιότερα στην Αργυρούπολη αν θυμάμαι καλά.Ξέρει κανείς αν έχει αλλάξει κάτι?
  2. Μία τελευταία ερ'ωτηση όσον αφορά την περιπτωση μου. Υπάχει παραβαση της οικοδομικης γραμμής με εξωτερική κλίμακα .Αυτό πως το περνάω?
  3. συνάδελφε sagiasd επειδή όπως σου είπα είμαι νέος μηχανικός μπορείς σε παρακαλώ να με διαφωτίσεις τι σημαίνουνε οι συντομογραφίες που μ ου έχεις πει?
  4. Καλησπέρα συνάδελφοι.Είμαι νέος μηχανικός και θα ήθελα τη βοήθεια σε κάτι.Είναι για ένα υπόγειο στο οποίο έχουν γίνει οι παραβάσεις που θα παραθέσω πιο κάτω, και θα ήθελα όποιος ξέρει να μου πει αν εν΄τασσονται και ποιες στον νόμο των αυθαιρέτων.Οι παραβάσεις είναι: Υπέρβαση δόμησης στο κατάστημα με 20τ.μ. (το οποίο είναι και υπέρβαση κάλυψης 20τ.μ.) Το ύψος του υπογείου τροποποιήθηκε από 3.00μ σε 4,85μ (πήγε πιο βαθιά, έσκαψε πιο βαθιά δηλαδή) Υπέρβαση δόμησης στο υπόγειο 10τμ.(επέκταση προς το ασκαφτο τμήμα του οικοπέδου) Τοποθέτηση ξύλινου παταριού στο υπόγειο 25τμ. Αλλαγή χρήσης στο υπόγειο από parking στην άδεια σε αποθηκευτικό χώρο. Παρακάλω όποιος γνωρίζει να με διαφωτίσει.
  5. Καλησπέρα συνάδελφοι.Είμαι νέος μηχανικός και έχω μία ερώτητση Για ένα οικόπεδο στο δήμο μελισσίων Θ'εώ να ρωτήσω αν γνωρίζει κάποιος το υψόμετρο μπορώ να το πάρω από το ΝΟΚ ή πρέπει να παρθεί από το δήμο και το τι επιτρέπει αυτός?
  6. Καλησπέρα συνάδελφοι.Ειμαι νέος μηχανικος και νέος προφανώς και στο site.Θέλω να ρωτήσω κάτι και αν μπορείτε να με βοηθήσετε Μου ανατέθηκε για ένα οικόπεδο 16 στρεμμάτων στην ανάβυσσο (εκτός σχεδίου), να μάθω εάν επιτρέπεται η κατάτμηση ώστε να γίνουν 4 οικόπεδα των 4 στρεμμάτων και να έχουν και αρτιότητα. Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος πριν πάω από την αρμόδια πολεοδομία?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.