Μετάβαση στο περιεχόμενο

kmairak

Members
  • Περιεχόμενα

    5
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by kmairak

  1. Η διαδικασία υποβολής τιμολογίων στις ΔΟΥ καταργήθηκε για οικοδομικές άδειες που εκδόθηκαν από 1-1-1995 και ίσχυαν για αυτές οι διατάξεις το ΕΚΚΟ.
  2. Αυθαίρετο με υπέρβαση >40% του Σ.Δ. της οικοδομικής του αδείας (ΚΑΤΗΓ. 5), αλλά με επαρκή υπόλοιπο συντελεστή για έκδοση Ο.Α. (άμεσα θα εκδοθεί), ποιά διαδικασία ακολουθείται? Ελεγκτής δόμησης? ή η διαδικασία της έκδοσης απο την ΥΔΟΜ (λογικά) καλύπτει τον ιδιοκτήτη?
  3. ΟΧΙ. ΙΖ΄ Αθηνών και ΄Εδεσσας τους διάβασαν το κείμενο της Δ12 Α 1015993 ΕΞ 2014 και τους αποχαιρέτησαν.
  4. Καλημέρα και καλή εβδομάδα. Στις γενικές πληροφορίες της ΔΕΗ (11770) ζητάνε ακόμη και σήμερα την βεβαίωση από τις ΔΟΥ!!
  5. Σου το ζητανε σαν ''μπουσουλα''. Δεν απαιτειται να ειναι θεωρημενο απο την Πολεοδομια. Η μονη περιπτωση να μην ζητηθει ειναι να εχουν ολοκληρωθει οι εργασίες πριν τις 23-3-90 και αυτο να υπαρχουν ΑΠΔ που να το αποδεικνυουν. Σε όλες τις αλλες περιπτωσεις προσκομιζεται ΕΚΚΟ θεωρημενο ή οχι. Αυτο συμβαινει τουλαχιστον στην ΔΟΥ που εξυπηρετει την δικη μου περιοχη.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.