Μετάβαση στο περιεχόμενο

CIVIL_athens

Members
  • Περιεχόμενα

    5
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by CIVIL_athens

  1. Πού αναφέρεται κάτι τέτοιο? Γιατί στο χαρτί που μου έδωσαν στο ΤΣΜΕΔΕ για τις ασφ. εισφορές δεν είδα να γράφει κάτι τέτοιο.
  2. Καλησπέρα συνάδελφοι, έχω περίπτωση βεβαίωσης για διαμέρισμα στο οποίο ο διπλανός ιδιοκτήτης έχει 'φάει' 0.9 x 0.9 από το μπάνιο. Σύμφωνα με τη γνωστή πράγραφο 7, εντάσσεται στο νόμο των αυθαιρέτων σε περίπτωση που κάτι τέτοιο επιφέρει αλλαγές στη μηχανολογική μελέτη, έτσι δεν είναι? Για να διαπιστώσω κάτι τέτοιο πρέπει να αναζητήσω τα μηχανολογικά του κτηριού? Και τι να κοιτάξω, αν το κομμάτι αυτό έχει καλοριφέρ? Ο διπλανός ιδιοκτήτης έχει πεθάνει και το διαμέρισμα δυστυχώς δεν κατοικείται. Ευχαριστώ σε συνέχεια του προηγούμενου... Σε περίπτωση μεταβολής των μηχανολογικών, αυτός που πρέπει να θορυβηθεί είναι αυτός που έχει τα παραπάνω τετραγωνικά? Ευχαριστώ
  3. Η περίπτωσή μου είναι έκδοση βεβαίωσης και το διαμέρισμα δεν έχει άλλες παραβάσεις. Ρώτησα και άλλους συναδέλφους και το θεωρούν υπερβολή. Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις.
  4. Καλησπέρα συνάδελφοι, θα ήθελα να ρωτήσω αν τα διαχωριστικα μπαλκονιών (αυτά από τζάμι-σταθερές κατασκευές) που υπάρχουν κυρίως στις παλιές πολυκατοικίες, όμως και ένα μικρό τοιχάκι που έχουν κατά μήκος (πλάτους περίπου 20 εκ.) θεωρούνται αυθαίρετες κατασκευές. Εννοώ αυτά που διαχωρίζουν τα μπαλκόνια διαφορετικών διαμερισμάτων μεταξύ τους. Το έχω ψάξει αρκετά και δεν έχω βρει τίποτα σχετικό... Ευχαριστώ
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.