Μετάβαση στο περιεχόμενο

AgapiR

Members
  • Περιεχόμενα

    6
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by AgapiR

  1. ευχαριστώ για τις απαντήσεις ισως να έφταιγε το μέγεθος δεν ξέρω θα τα ξανα-υποβάλλω.
  2. παρακαλώ αν γνωρίζει κάποιος γιατί γίνεται αυτό ας με κατατοπίσει αφού τις τελευταίες μέρες η επικοινωνία με το τεε ειναι αδύνατη... μήπως κάποιος συνάδελφος γνωρίζει γιατί ενώ τα δικαιολογητικά είναι ανεβασμένα (όσον αφορά τον 4014) κάποια από αυτά δεν τα αναγνωρίζει ενώ εχουν υποβληθεί κανονικά. έχω διάφορες περιπτώσεις πχ σε κάποιον πελάτη δεν αναγνωρίζει το φεμ... σε κάποιον άλλο δεν αναγνωρίζει τις τομές η τις κατόψεις... αν γνωρίζει καποιος το λόγο που γίνεται αυτό. ευχαριστώ εκ τν προτέρων
  3. Καλημέρα, θα ήθελα την γνώμη σας πάνω σε μια περίπτωση αυθαιρέτου που με απασχολεί. δεδομένα: 1.αδεια το 1984 για ισογειο και πρωτο όροφο 2. Έχει κτισθεί μόνο ο α' όροφος. 3. το ισόγειο έχει μείνει στα μπετά 4. η άδεια για να ολοκληρωθεί το ισόγειο εχει λήξει αυθαιρεσίες: έχει κτίσει πάνω από τον α' όροφο διαμέρισμα β΄ορόφου, ενώ το μεγιστο ύψος είχε καλυφθει ήδη. ερώτηση: στις αυθαιρεσίες θα δηλώσω και την υπερβαση ύψους και την υπέρβαση δόμησης ή επειδή δεν έχει κτισθει το ισόγειο θα μπορούσα να πω ότι δεν έχω καλύψει την μεγιστη δομησή μου οπότε να έχω σαν παράβαση μόνο το ύψος. το λέω αυτό αφού το ισογείο δεν πρόκειται να το τελειώσουν ποτέ και η άδεια του έχει ήδη λήξει.
  4. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις! αλλά είναι λίγο πιο περίπλοκο... αφού από την πρώτη εγγραφή έχουν πληρωθεί τα αρχιτεκτονικά. το φεμ όμως είναι πληρωμένο βάση της νέας εγγραφής με τη συμφωνηθείσα.... αν αλλάξω την εντολή στη νέα εγγραφή και να βάλω αμοιβές την διαφορά που προκύπτει από την πρώτη εγγραφή, αφού δεν ακυρώνεται, αλλά δεν ξέρω πόσο στέκει αυτό ενα έργο να έχει δυο εγγραφές και η μία να συμπληρώνει την άλλη (αυτή τη λύση μου προτειναν μέσα από το τεε σαν ιδέα χωρίς να αναλαμβάνουν ευθύνη...)
  5. Στην περίπτωση που για ένα έργο υπάρχουν δύο εγγραφές, η μία υπάρχει πριν μπουν οι συμφωνηθήσες αμοιβές και έχει πληρωθεί μελέτη αρχιτεκτονικών ώστε να προχωρήσει η άδεια... κατοπιν με το νέο σύστημα έγινε νέα εγγραφή για το ίδιο έργο καΙ συμφωνηθήσα αμοιβή σχεδον όσο και η αμοιβη που έχει πληρωθει(διαφορά εκατό ευρώ). το προβλημα είναι ότι το φεμ έχει πληρωθεί βάσει της νέας εντολής με τη συμφωνηθήσα αμοιβή. ζητάω να ακυρωθεί η πρώτη αλλα μια μου λένε οτι γίνεται μια όχι. τι να κάνω για να μην έχω πρόβλημα???
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.