Μετάβαση στο περιεχόμενο

minosdam

Members
  • Περιεχόμενα

    11
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by minosdam

  1. ΠΩΣ ΕΚΟΨΑ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ. Κάπνιζα από 17 χρονών μέχρι 66 χρονών (τον Σεπτέμβρη του 2011). Τα τελευταία χρόνια 2 πακέτα την ημέρα. Το Μάρτη του 2011 περπατώντας σε βροχή και βοριά - κρύο και παγωνιά, άρπαξα ένα γερό κρύωμα. Είχα πρόβλημα μεγάλο. Ο γιατρός μου με έστειλε σε ένα Πνευμονολόγο που μετά την εξέταση μου είπε να κόψω το κάπνισμα γιατί μου έχει δημιουργήσει πρόβλημα στα πνευμόνια. Δεν το έκοψα αμέσως. Νόμιζα πως δεν ήμουν ικανός (μάλλον δεν ήθελα) να το κόψω. Οταν είδα πως δε βελτιωνόταν η κατάσταση, το αποφάσισα. ΤΕΛΙΚΑ ΗΤΑΝ ΠΑΝΕΥΚΟΛΟ!!!! Τι έκανα???? Τα πακέτα μου δεν τα εξαφάνισα-είχα πακέτο και στην τσάντα μου και στο γραφείο μου σπίτι και στο γραφείο μου στη δουλειά μου. Εκοψα όμως κάθε συνήθεια που είχε σχέση με το κάπνισμα. Τέρμα το μπαλκόνι και ο φορητός Υπολογιστής εκεί με το Ιντερνετ και τη Φραπεδιά (μέσα στο σπίτι δεν καπνίζαμε με την σύζυγο ποτέ - στο καινούριο μας διαμέρισμα). Τέρμα οι καφέδες και οι φραπέδες, και γενικά οι συνήθειες που είχαν σχέση με το κάπνισμα. Αυτό που με βοήθησε περισσότερο ήταν ένα καλαμάκι του φραπέ κομμένο στη μέση, στο μέγεθος του τσιγάρου. Ναι !!! Κάπνιζα αέρα με το καλαμάκι επί 20 μέρες, παντού : Στο γραφείο - στο δρόμο, στη στάση του λεωφορείου... Μετά αντικατέστησα το καλαμάκι στο στόμα με ένα κομπολόι στο χέρι. Βέβαια με βοήθησε και η σύζυγος που το έκοψε κι αυτή και μάλιστα πριν από μένα, για να με βοηθήσει όπως μου είπε.. Τώρα στο καφενείο παίζω χαρτιά και κάνω φιλικές παρατηρήσεις στους καπνιστές συμπαίκτες μου. Τους κατανοώ, σαν πρώην καπνιστής, και τους προτρέπω να το κόψουν. -Φίλοι καπνιστές προσπαθήστε να το κόψετε , μπορείτε!!!!
  2. Δική μου περίπτωση (όμοια μα αυτήν): Ιδιοκτήτες το 1982 : Αδελφός και Αδελφή.Στην κυρωμένη πράξη εφαρμογής αναφέρονται αυτοί οι δυο. Ο αδελφός πεθανε το 1996 Νόμιμοι Ιδιοκτήτες την ημερομηνία κύρωσης(1997) : 1. Αδελφή , 2. Σύζυγος Αδελφού και δυο τέκνα Αδελφού Σύμφωνα με τα συμπεράσματά σας η διορθωτική θα γίνει στους νόμιμους κληρονόμους που ζούσαν την ημερομηνία της κύρωσης. Συμφωνώ και εγώ. Η Αδελφή όμως πέθανε κι αυτή το 2005. Χρειάζεται όμως δήλωση Ιδιοκτήτη και υπεύθυνη δήλωση για την Ιδιοκτησία της θανούσης ήδη(2005) αδελφής.Ποιός θα τις υπογράψει αυτές???
  3. [το αρχειο με τα υψομετρα τι μορφής πρεπει να ειναι? ] Δες τα παραδείγματα αρχείων που το συνοδεύουν
  4. 1. ναι. το 1982 η περιοχή δεν είχε ενταχθεί στο σχέδιο.Η πράξη εφαρμογής έκανε επέκταση του σχεδίου πόλης. 2. ναί,αλλά η πράξη δεν είχε κυρωθεί. Συγκεκριμένα: Με την πράξη εφαρμογής έγινε επέκταση του σχεδίου πόλης. Αριθμός πράξης εφαρμογής: 9/94 Ημερομηνία κύρωσης πράξης εφαρμογής: 26-11-95 Ημερομηνία μεταγραφής πράξης εφαρμογής: 22-1-97 Εμβαδόν Αρχικής ιδιοκτησίας το 82: 543,65 τ.μ. Ποσοστά συνιδιοκτησίας: 33.34%-33.33%-33.33% Ημερομηνία συμβολαίου αγοραπωλησίας:23-11-95 Οι τρεις συνιδιοκτήτες πούλησαν το μη ρυμοτομούμενο τμήμα της ιδιοκτησίας τους εμβαδού 289.20 τ.μ. σε άλλο ιδιοκτήτη. Ετσι τους έμεινε το ρυμοτομούμενο εμβαδού 249.47 τ.μ. Τώρα οι αρχικοί ιδιοκτήτες θέλουν να κάνουν τη διορθωτική για να εισπράξουν αποζημίωση επειδή το ρυμοτομούμενο τμήμα είναι μεγαλύτερο από την εισφορά γης που τους αντιστοιχεί. Στο συμβόλαιο αγοραπολησίας αναφέρεται «ελεύθερο εισφοράς γης»
  5. Εχω ένα οικόπεδο που το 1982 ανήκε εξ αδιαιρέτου σε 3 ιδιοκτήτες. Το 1995 πούλησαν τμήμα του οικοπέδου σε 4ο ιδιοκτήτη. ,Το 1996 έγινε πράξη εφαρμογής στην περιοχή, που δεν έλαβε υπόψιν την κατάτμηση του οικοπέδου,έτσι η εισφορά γης υπολογίστηκε στα ιδανικά μερίδιά τους. Πρέπει τώρα να κάνω διορθωτική.Η εισφορά γης για το τμήμα που απέμεινε στους 3 αρχικούς ιδιοκτήτες θα γίνει πάλι στα ιδανικά μερίδιά τους;
  6. Δοκιμάστε κι' αυτό: http://www.sitetopo.com/ Παρακαλώ αναγράψτε την ειδικότητά σας στο προφίλ σας!!! ilias
  7. Τα καλύτερα δεν αναφέρατε: 1.AutoCAD 3D MAP 2005 2.AUTODESK CIVIL 3D 2007-2009 Παρακαλώ μη γράφετε με κεφαλαία! Ευχαριστώ, ilias
  8. Μπράβο φασιστικές αντιλήψεις. Μάθε τότε φίλε του Μεταξά πως ο Χίτλερ πρωτο-απαγόρευσε το κάπνισμα στη Γερμανία για την προστασία της "Αρίας Φυλής".
  9. Τι είναι αυτή η μανία σας με το κάπνισμα??. Αυτό πια κι' αν είναι Ρατσισμός! Πιό πολλοί σκοτώνονται από το κάπνισμα ή από τα αυτοκίνητα?? Δηλαδή να τα απαγορεύσουμε κι' αυτά?? Η προπαγάνδα λέει : Ας στρέψουμε αλλού την προσοχή -> Κεραίες κινητής τηλεφωνίας δίπλα σε σχολεία και νοσοκομεία-Ταξί και λεωφορεία που καπνίζουν σαν φούρνοι για να μην πώ άλλα (το τσιγάρο μας μάρανε)
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.