Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

papakias1234567

Members
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός

papakias1234567's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Συνάδελφε @laxanos επειδή θα ήθελα να ρίξω μια ματιά σε αυτές τις δύο συνιστώσες που περιγράφεις. Αν σου είναι εύκολο δώσε κάποιες παραπάνω πληροφορίες ώστε να βρω υλικό. Για παράδειγμα τον τίτλο κάποιου άρθρου ή κάποιου βιβλίου για να ξεκινήσω. Σε ευχαριστώ πολύ.
  2. Καλησπέρα συνάδελφοι, Επιθυμώ να προμηθευτώ πυριτική ιπτάμενη τέφρα και τσιμέντο CEM I 32.5R. Για το πρώτο έψαξα σε μεγάλες εταιρίες οι οποίες πωλούν πρόσμικτα σκυροδέματος και για το δεύτερο σε τσιμεντοβιομηχανίες αλλά δεν κατάφερα να βρω κάτι. Γνωρίζει κάποιος να μου προτείνει κάποια εταιρεία στην Ελλάδα (ή στο εξωτερικό) η οποία εμπορεύεται αυτά τα προϊόντα ώστε να έρθω σε επαφή μαζί της για περαιτέρω πληροφορίες; Ευχαριστώ πολύ για τον κόπο και το χρόνο σας.
  3. Ο λόγος για τον οποίο απαιτείται μία ενδιάμεση κατακόρυφη ράβδος ακόμα και για τόσο μικρές διατομές είναι γιατί το θεωρητικό μοντέλο των Park και Paulay που περιγράφει τη λειτουργία του κόμβου μέσα από ένα μηχανισμό δικτυώματος προϋποθέτει την ύπαρξη ενδιάμεσης ράβδου.
  4. Γεια σας συνάδελφοι, Έχω βρει μία θέση σε πανεπιστημιακό ερευνητικό πρόγραμμα και για την πληρωμή μου, μου είπανε ότι πρέπει να έχω μπλοκάκι (δεν έχω και δεν εργάζομαι κάπου αλλού). Θα ήθελα να ρωτήσω τη γνώμη σας για το αν είναι καλύτερα να γραφτώ στο Τ.Ε.Ε. ή στο εμπορικό και βιομηχανικό επιμελητήριο ως ερευνητής, ώστε να ανοίξω βιβλία στην εφορία; Επίσης, από ό,τι έχω καταλάβει διαβάζοντας στο site αν εγγραφώ στο Τ.Ε.Ε. , εν συνεχεία πάω εφορία, ανοίγω βιβλία και πληρώνω εισφορές από την ώρα που γράφομαι στην εφορία και όταν τελειώσω από το πρόγραμμα (αν δε βρω κάτι άλλο) πάω εφορία κλείνω τα βιβλία και σταματάω να πληρώνω εισφορές, μένοντας εγγεγραμμένος μόνο στο Τ.Ε.Ε. . Σωστά έχω καταλάβει; Τέλος, θα μπορούσατε να δώσετε περισσότερες πληροφορίες για την απαλλαγή απόδοσης Φ.Π.Α. η οποία αναφέρεται στα ακριβώς από πάνω μηνύματα; Ευχαριστώ πολύ για τον κόπο και το χρόνο σας.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.