Μετάβαση στο περιεχόμενο

papakias1234567

Members
 • Περιεχόμενα

  2
 • Εντάχθηκε

 • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη

Σχετικά papakias1234567

 • Κατάταξη:
  Νέο Μέλος

Profile Information

 • Επάγγελμα
  Μηχανικός
 • Ειδικότητα
  Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός
 1. Ο λόγος για τον οποίο απαιτείται μία ενδιάμεση κατακόρυφη ράβδος ακόμα και για τόσο μικρές διατομές είναι γιατί το θεωρητικό μοντέλο των Park και Paulay που περιγράφει τη λειτουργία του κόμβου μέσα από ένα μηχανισμό δικτυώματος προϋποθέτει την ύπαρξη ενδιάμεσης ράβδου.
 2. Γεια σας συνάδελφοι, Έχω βρει μία θέση σε πανεπιστημιακό ερευνητικό πρόγραμμα και για την πληρωμή μου, μου είπανε ότι πρέπει να έχω μπλοκάκι (δεν έχω και δεν εργάζομαι κάπου αλλού). Θα ήθελα να ρωτήσω τη γνώμη σας για το αν είναι καλύτερα να γραφτώ στο Τ.Ε.Ε. ή στο εμπορικό και βιομηχανικό επιμελητήριο ως ερευνητής, ώστε να ανοίξω βιβλία στην εφορία; Επίσης, από ό,τι έχω καταλάβει διαβάζοντας στο site αν εγγραφώ στο Τ.Ε.Ε. , εν συνεχεία πάω εφορία, ανοίγω βιβλία και πληρώνω εισφορές από την ώρα που γράφομαι στην εφορία και όταν τελειώσω από το πρόγραμμα (αν δε βρω κάτι άλλο) πάω εφορία κλείνω τα βιβλία και σταματάω να πληρώνω εισφορές, μένοντας εγγεγραμμένος μόνο στο Τ.Ε.Ε. . Σωστά έχω καταλάβει; Τέλος, θα μπορούσατε να δώσετε περισσότερες πληροφορίες για την απαλλαγή απόδοσης Φ.Π.Α. η οποία αναφέρεται στα ακριβώς από πάνω μηνύματα; Ευχαριστώ πολύ για τον κόπο και το χρόνο σας.
×

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.