Μετάβαση στο περιεχόμενο

marianna_arch

Members
  • Περιεχόμενα

    23
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

1 Ακόλουθος

Profile Information

  • Φύλο
    Γυναίκα
  • Τοποθεσία
    Αθήνα
  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Αρχιτέκτων Μηχανικός

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

1.452 profile views

marianna_arch's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

3

Φήμη στην κοινότητα

  1. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ, τελικά το έβαζα σε λάθος βύσμα, δεν έμπαινε καλά και νόμιζα ότι δεν ταίριαζε, ήθελε λίγο πίεση!! Ευτυχώς που με οδηγήσατε σε αυτή την κατεύθυνση κρίμα που ο τεχνικός που ήρθε σπίτι δεν το βρήκε και πέρασε 1 μήνας!!
  2. Την κεραία την βάζω όπως φαίνεται στην 1η φωτογραφία (εκεί έδειχνε και το σχεδιάγραμμα της στο manual), ο τεχνικός είδε λίγο την τηλεόραση όπως την είχα συνδέσει και μετά ΄έκανε αναζήτηση με τον ίδιο τρόπο που έκανα και εγώ (όπως έλεγαν και οι οδηγίες).
  3. Σας ευχαριστώ πολύ για τον κόπο σας, την έχω δοκιμάσει σε υπνοδωμάτιο και με ή χωρίς τον διακλαδωτή και τίποτα. (Σκέφτομαι να την πάω σε άλλο σπίτι να δοκιμάσω). Θα ξανακοιτάξω και αυτό με τη χώρα που μου είπατε και τις άλλες ρυθμίσεις αν και πιστεύω ότι έκανα ότι συνδυασμό μπορούσα! και ο τεχνικός που ήρθε δεν βρήκε κανάλια. Φαίνεται παράδοξο! Την τηλεόραση την έχω ήδη από 28/4 και δεν έχω καταφέρει να τη λειτουργήσω!!!! Ναι αυτό έβαζα, "να πατάει καλά"να είναι μέσα το καλώδιο της κεραίας;
  4. Η τηλεόραση είναι Kydos 40 FHD NON SMART. Έχουμε με διακλαδωτή και μια τηλεόραση στο υπνοδωμάτιο και παίζει κανονικά (στο σημείο-βύσμα που έχουμε βάλει τη νέα τηλεόραση) έπαιζε μια άλλη τηλεόραση επίσης κανονικά. H Kydos δεν βρίσκει ούτε ένα κανάλι, ούτε ψηφιακό ούτε αναλογικό!
  5. Καλησπέρα, Αγόρασα μια μεγάλη τηλεόραση αλλά δεν μπορεί να συγχρονιστεί και να βρει κανάλια. Η παλιά μικρή επίπεδη τηλεόραση 5ετίας που είχαμε έπιανε κανονικά, επίσης πιάνει σήμα και μια μεγάλη παλιότερης τεχνολογίας που δοκιμάστηκε. Ειδοποιήσαμε την εταιρεία ήρθε τεχνικός,ο οποίος δεν μπόρεσε να βρει κανάλια και εκείνος και με συμβούλεψε να ζητήσω αντικατάσταση της τηλεόρασης με μια νέα μιας και ήταν μόνο 7 ημερών. Φέραμε την νέα τηλεόραση αλλά ούτε αυτή δεν παίζει! Σε συνομιλία με την εταιρεία μου είπαν ότι η τηλεόραση που επέστρεψα έπαιξε κανονικά με τη δική τους κεραία. Τι μπορεί να συμβαίνει; Μου είπαν ότι ταιριάζουν όλες οι τηλεοράσεις σε όλα τα βύσματα και κεραίες... θα ήθελα παρακαλώ τη βοήθεια σας.
  6. Ευχαριστώ πολύ!! φυσικά θα πάει σε λογιστή από εδώ και πέρα δεν είπα το αντίθετο από αυτό το τρίμηνο που θά έχει κανονικά τιμολόγια και δουλεια!
  7. Συνάδερφοι διάβασα αυτά που γράφετε για την περιοδική δήλωση και τον 312 αλλά δεν έχω καταλάβει ακόμα. Έχω μια περίπτωση με μόνο ένα τιμολόγιο έσοδα που κόπηκε σε μια εταιρεία. Ο νέος μηχανικός που το έκοψε έκανε έναρξη τον Δεκέμβριο και δεν έχει κάτι άλλο να δηλώσει. Εκτός από τα έσοδα και τον φπα θα βάλει 0 στον 312 ή όλο το ποσό;Δεν καταλαβαίνω την ορολογία!! Αλλά και για ένα τιμολόγιο κρίμα είναι να πληρώσει λογιστη!Αν μπορεί κάποιος ας με βοηθήσει παρακαλώ.
  8. Θα ήθελα να σας ρωτήσω μετά τη λήξη του 4178 (8-6-17) θα μπορούμε να προσθέτουμε σχέδια στο σύστημα σε αυθαίρετα που έχουν υπαχθεί εμπρόθεσμα; Επίσης αν σε κάποιο αυθαίρετο εκδοθεί βεβαίωση στις 6-6-17 για υπαγωγή στον 4178 με ισχύ 2 μήνες κανονικά, μπορεί να χρησιμοποιηθεί μετά τη λήξη του 4178 για συμβολαιογραφική πράξη; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων. Συμπληρώστε την ειδικότητά σας στο προφίλ σας. Πριν αναρτήσετε οποιοδήποτε μήνυμά σας, χρησιμοποιείστε την "Αναζήτηση" για την ύπαρξη τυχόν όμοιων θεμάτων. Υπάρχουν τουλάχιστων 3 ανοικτά νήματα σχετικά με το ερώτημα σας Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής Didonis
  9. Ευχαριστώ πολύ, εγώ έβαζα συμφωνηθείσα αμοιβή και στις βεβαιώσεις μέχρι τώρα!! Επειδή είναι γνωστή μου δε μου πάει να της ξαναπάρω λεφτά δεν αλλάξαν κάτι απλά άργησαν να συγκεντρώσουν τα δικαιολογητικά για το συμβόλαιο πάντως μια βόλτα από το ακίνητο θα περάσω!! Άρα μου λέτε να κάνω νέα βεβαίωση δεν υπάρχει τρόπος να επέμβω σε παλιά ε? ευχαριστώ πολύ!
  10. Εδώ και 2,5-3 μήνες έδωσα μια βεβαίωση για ένα ακίνητο σε μια συμβολαιογράφο για τον πελάτη μου που όμως έληξε. Η συμβολαιογράφος με παρακάλεσε να της ξαναδώσω μια με μετέπειτα ημερομηνία χωρίς επιπλέον αμοιβή. Τι κάνω σε αυτή την περίπτωση ξαναβάζω στο σύστημα τα στοιχεία και εκεί που λέει συμφωνηθείσα αμοιβή μπορώ να βάλω 0? Επίσης η συμφωνηθείσα αμοιβή που δηλώνω σε ΤΕΕ πρέπει να συμπίπτει με την ΑΠΥ μου?
  11. Συνάδερφοι είμαι νέα μηχανικός και αναρωτιέμαι και εγώ σε σχέση με φεμ και προηγούμενα. Για τις βεβαιώσεις αρκεί μόνο ΑΠΥ κ ΦΠΑ; Χωρίς αμοιβή μέσω ΤΕΕ και εισφορές ΤΣΜΔΕ? Δηλαδή δεν πληρώνουμε ΦΕΜ?Για την τακτοποίηση αυθαιρέτων κάνουμε συμφωνητικό με πελάτη μετά βγάζουμε αμοιβή μεσω ΤΕΕ καταθέτουμε σε τράπεζα και εκεί πληρώνουμε ΤΣΜΔΕ? και πληρώνουμε Φγια κ ΦΕΜ με την ΑΠΥ??
  12. Ξέρετε τι χρειάζεται για να λειτουργήσει σε χώρο καφετέριας μικρό εσωτερικό μαγαζάκι που να πουλά επιτραπέζια?2 ενοικιαστήρια για παράδειγμα? θα πρέπει να έχει ψηλούς τοίχους για πυρασφάλεια ή μπορεί να έχει χαμηλά διαχωριστικά?Το έχω δει να γίνεται πολλές φορες... ευχαριστώ πολύ
  13. Γνωρίζει κανείς σε ποιά μορφή θα στείλουμε τα σχέδια των "τακτοποιημένων" πια κτιρίων; autocad; jpg; μπορούμε σχεδιασμένα στο χέρι και σκαναρισμένα;ή αν είναι ένα μικρό κομμάτι να πάρουμε τα παλιά σχεδια και να τα διορθώσουμε πάνω τους και να τα σκανάρουμε μετά;
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.