Μετάβαση στο περιεχόμενο

TakisSor

Members
  • Περιεχόμενα

    10
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by TakisSor

  1. Kioanni , Αυτό που συμβαίνει σήμερα είναι ότι αυτός που κάνει την πρακτική του σε ιδιώτη θα πάρει την αποζημείωση που δικαιούται μόνο από τον ΟΑΕΔ ( πηγαίνει στο τέλος της πρακτικής του με τα κατάλληλα χαρτιά ) και όχι από τον ιδιώτη γιατί προφανός κανένας ιδιώτης δεν έχει να του τα δώσει .
  2. Τα ένσημα στοιχίζουν 10 ευρώ μηνιαίος , ο μισθός πληρώνεται αποκλειστικά από τον ΟΑΕΔ ή αν γίνει μέσω ΕΣΠΑ τότε από κονδύλια του ΕΣΠΑ. Δεν επιβαύνεται καθόλου ο εργοδότης . Κάθε άλλο , έχει ένα βοηθό . Αλλά για τα φορολογικά , επειδή αλλάζουν συνέχεια , οι ενδιαφερόμενοι εργοδότες καλύτερα να ρωτήσουν τους λογιστές τους.
  3. Κάποιος συνάδελφος που να χρησιμοποιεί τα προγραμματάκια αυτά ας μας δώσει περισσότερες πληροφορίες για το πως λειτουργούν και εμάς τους νεότερους .
  4. Ξέρει κάποιος αν δουλεύουν τα προγραμματάκια σε όλα τα AutoCAD ή έχουν περιορισμό π.χ μέχρι το AutoCAD 2011 ;
  5. Κατάλαβα... Δηλαδή όταν λες να το παραγγείλω ηλεκτρονικά κάνω μια Αίτηση χορήγησης Τοπογραφικών Διαγραμμάτων για παράδειγμα και την στέλνω ηλεκτονικά στο email της ΓΥΣ ;
  6. Καλησπέρα συνάδελφοι , μπορεί κάποιος να με βοηθήσει στο πως μπορώ να προμηθευτώ 5αράκια από τη ΓΥΣ χωρίς να επισκευτώ τα γραφεία τους ; Αν κάποιος το έχει κάνει ας με διαφωτίσει . Μηπως από την Κεντρική σελίδα τους πάω Αίτηση Χορήγησης και συμπληρώνω τα στοιχεία και μου την στέλνουν ;
  7. Επειδή έχω καθηγητές τους Παναγιωτόπουλο και Καριώτη , συμφωνώ με τον ΘΕΟΧΑΡΗ και σε συστήνω ανεπιφύλαχτα τα βιβλία τους "Εφαρμοσμένη Τοπογραφία " Τόμος 1 και τόμος 2 ! Είναι πάρα πολύ καλά για να μάθεις .
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.