Μετάβαση στο περιεχόμενο

Egaleo

Members
  • Περιεχόμενα

    14
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by Egaleo

  1. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ, ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΜΙΑ ΙΔΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΤΕΛΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΣΔΑ? H χρήση κεφαλαίων δεν επιτρέπεται τόσο στο κείμενο δημοσιεύσεων όσο και στο κείμενο τίτλων θεμάτων. Επίλεξε επεξεργασία και διόρθωσέ το. Διάβασε προσεκτικά τους κανόνες συμμετοχής στο φόρουμ. Pavlos 33
  2. Καλημέρα, έχει κάποιος συνάδελφος συμπληρωμένο υπόδειγμα Σ.Δ.Α για ανέγερση οικοδομής; Τα κεφαλαία απαγορεύονται τόσο στους τίτλους των θεμάτων, όσο και στο κείμενο των δημοσιεύσεων. Έγινε διόρθωση από την ομάδα συντονισμού. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής Pavlos33
  3. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ, ΕΙΜΑΙ ΕΛ.ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΩ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΝΑ ΠΑΡΩ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΟΤΗΤΑ ΜΕ ΙΣΧΥ ΕΩΣ 31-12-2017 ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΚΑΙ Ο ΜΗΝΑΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ?
  4. καλημερα σας, μετα απο τηλεφωνικη επικοινωνια με το υπεν μου ειπανε οτι θα ανακοινωθει παραταση του 4178 για 45 ημερες...περιμενω να δω αν θα επιβεβαιωθει η πληροφορια τους... Τα κεφαλαία απαγορεύονται τόσο στους τίτλους των θεμάτων, όσο και στο κείμενο των δημοσιεύσεων. Χρησιμοποιείστε σας παρακαλώ την εντολή "Επεξεργασία" και διορθώστε. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής Didonis
  5. OK, μολις εκτυπωσα ενημεροτητα απο το τμεδε μεχρι 31/03/2017.
  6. Εκτυπωσα παλι το ειδοποιητηριο και μου γραφει Προσοχη υπαρχουν εκκρεμοτητες...Εχω κανει εγγραφη στο τσμεδε απο τον οκτωβριο του 2014 και εχω πληρωσει τις εισφορες μου, πλην του Β2016. Μαλλον θα πρεπει να παω απο τα κεντρικα μια βολτα.
  7. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ, ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΠΟΥ ΔΩΣΑΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΜΗ ΤΟΥ Β2016 ΕΩΣ 31/03/2017 ΓΙΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΟΤΗΤΑ ΕΩΣ ΤΟΤΕ, ΓΙΑΤΙ ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΕΩΣ 31/12/2016.
  8. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ. ΕΛΑΒΑ ΗΔΗ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΔΟΣΗ ΤΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ ΒΟΗΘΗΜΑΤΟΣ.
  9. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ. ΕΓΚΡΙΘΗΚΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΜΗΧΑΝΙΚΟ, ΑΜΕΣΑ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟ ΣΤΟ ΤΣΜΕΔΕ, ΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΒΟΗΘΗΜΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΡΙΜΗΝΗ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΣΤΑ ΜΗΤΡΩΑ ΤΟΥ ΟΑΕΔ?
  10. Καλημερα συναδελφοι, ηθελα να ρωτησω αν στον ΓΟΚ υπαρχει καποιο αρθρο που να λεει οτι: Σε καθε νεοαναγειρομενη οικοδομη που αποτελειται απο τεσσερις και ανω οροφους η διαμερισματα επιβαλλεται η δημιουργια απο τον κατασκευαστη ειδικης εσοχης στο πεζοδρομια, για την υποδοχη του καδου απορριμματων η ανακυκλωσης, στην προσοψη του ακινητου και σε σημειο επιλογης του, οι διαστασεις της οποιας οριζονται απο την Τεχνικη Υπηρεσια η την Υπηρεσια Καθαριοτητας.
  11. Καλησπερα συναδελφοι, θελω να πληρωσω το α' ειδοποιητηριο του 2015, επειδη ειναι ληξιπροθεσμο δεν μπορω να πληρωσω στην αττικα. γνωριζετε ποια διαδικασια πρεπει να ακολουθησω? Μηπως μπορω να πληρωσω μεσω e-banking και το επιπεον ποσο απο προσαυξησεις να πληρωθει με το β' ειδοποιητηριο? Σας ευχαριστω πολυ εκ των προτερων.
  12. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑΣ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ Η ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΑΕΔ?
  13. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ. ΕΒΓΑΛΑ ΣΗΜΕΡΑ ΕΝΑ ΑΜΑ ΣΤΟ ΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΔΩΣΑ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ. ΜΑΛΛΟΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΕΡΓΟΔΟΤΗΣ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΕΙΣΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΙΚΑ. ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ 5ΜΗΝΟΥ...
  14. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ, ΗΘΕΛΑ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ. ΕΙΜΑΙ ΕΠΙΤΥΧΩΝ ΣΤΑ 5 ΜΗΝΑ ΤΟΥ ΟΑΕΔ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 3 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΝΟΣ ΔΗΜΟΥ ΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ. ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΚΑΙ ΑΡΙΘΜΟ ΜΗΤΡΩΟ ΣΤΟ ΙΚΑ. ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΤΥΧΕΙ ΚΑΤΙ ΑΝΑΛΟΓΟ? Η ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ Νο 2/2015 ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΑΣΦΑΛΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΤΣΜΕΔΕ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.