Μετάβαση στο περιεχόμενο

Calmato

Members
  • Περιεχόμενα

    6
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Ηλεκτρολόγος Μηχανικός

Calmato's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Μια αποθήκη και ένα μπάνιο εκτός έχει, αλλά δεν ξέρω αν θα καταφέρουμε να αποδείξουμε ότι είναι πριν το 55 και το σπίτι.
  2. Λέει ''η αρχική ηλεκτρονική υποβολή των δικαιολογητικών για δηλώσεις που έγιναν στην αρχή εφαρμογής του νόμου Ν.4178/2013'' Εμείς δεν έχουμε κάνει κάτι στην αρχή εφαρμογής του νόμου,γι αυτό με ανησύχησε
  3. Μια ερώτηση, αν και δεν ειναι 100% εντός θέματος. Κληρονομήσαμε ένα σπίτι προ του 55, η απόφαση βγήκε πριν ένα περίπου μήνα, προλαβαίνουμε να ξεκινήσουμε διαδικασίες νομιμοποίησης κλπ; Ισχύουν αυτά που λένε μέχρι φεβρουάριο του 2015;
  4. Γεια σας και χρόνια πολλά! Μια ακόμη ερώτηση, μια οικία παλιά, ισόγειο-πρώτος 72 τμ, σαφώς προ του 1955 χωρίς χαρτιά κλπ, αν δεν αποδειχθή ότι είναι προ του 1955 μπορεί να τακτοποιηθεί σαν προ του 1975 με το πρόστιμο των 1000 ευρώ, αν πχ έχει πάρει ρεύμα νωρίτερα; Ευχαριστώ και καλή Ανάσταση σε όλους!
  5. Καλησπέρα! Θα ήθελα τη βοήθειά σας. Κληρονομήσαμε πρόσφατα ένα οικόπεδο με ένα σπίτι και μια παλιά τουαλέτα-αποθήκη, το σπίτι προ του 1955 προφανώς, η τουαλέτα με την αποθήκη μεταγενέστερα, και τώρα είμαστε στη διαδικασία μεταγραφής τους στον πατέρα μου και μετά πώλησής τους. Για την τουαλέτα και την αποθήκη θα πληρώσουμε κάποιο πρόστιμο, και αν ναι, πόσο; Το κτίσμα αυτό είναι χαμηλό, ισόγειο από τη μία πλευρά και ημιυπόγειο από την άλλη, και με εμβαδό το πολύ 20-25 μέτρα. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη βοήθειά σας!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.