Μετάβαση στο περιεχόμενο

Manos360

Members
  • Περιεχόμενα

    20
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

1 Ακόλουθος

Contact Methods

  • Website
    http://domosmart.blogspot.com/

Profile Information

  • Τοποθεσία
    Πόρτο Ράφτη

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Manos360's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Πες του μετά να το περάσει με χυτή ελαστική μεμβράνη, πολυουρεθανικής βάσεως, ενός συστατικού για να έχεις υγρομόνωση.
  2. Αν ήσουν Αθήνα θα σε πήγαινα σε μερικούς πελάτες μου να στο αξιολογούσαν εκείνοι και να έβλεπες και εφαρμογή τόσο σε τοιχοποιία όσο και σε πυλωτή.
  3. nice one ! μετά θα συζητησουμε για "υγιεινή θερμομόνωση" μετα για ηρακλείτη και μετα θα καταλήξουμε στην πολυστερινη ... α! ξεχασα και τον πετροβάμβακα, πριν κατληξουμε φυσικά
  4. Υπάρχουν υλικά και εφαρμογές που αντεχουν στο νερό και είναι και ελαφρύτερα απο την κεραμοσκεπή που έχεις.
  5. Όπως στα είπανε οι προλαλήσαντες. Η σωστή μόνωση της οικοδομής αφορά όλους. Η επισκευή της ταράτσας σαν μέρος του κελύφους της πολυκατοικίας βαρύνει την οικοδομή εφόσον δεν έχει γίνει κάποια ζημιά από κάποιον συγκεκριμένο. Σαν εργολάβος μονώσεων έχω συναντήσει πολλές φορές την ζήλια των υπόλοιπων ενοίκων προς τα ρετιρέ η οποία όμως δεν στέκει νομικά και δικαστικά. Μπορώ να σου πω για περίπτωση όπου η άρνηση οδήγησε ιδιοκτήτες να πληρώσουν την συμμετοχή τους στην υγρομόνωση της ταράτσας 2πλά και 3πλά καθώς επιβαρύνθηκαν και με τα δικαστικά έξοδα.
  6. Θα σου προτείνω πριν την εγκατάσταση υγρομόνωση με 2 χέρια ελαστικής επαλειφόμενης πολυουρεθάνης και μετά την εγκατάσταση εφαρμογή μαστίχας πολυουρεθάνης στο σύνολο των τραυματισμένων σημείων και 3ο χέρι μετά.
  7. η γυψοσανίδα σου επιτρεπει να δεις το θέμα συνδιαστικά ! για την θερμομόνωση - ηχομόνωση εξωτερικά - εσωτερικά ώστε να έχεις βέλτιστα αποτελέσματα με μειωμένο κόστος.
  8. ε καλά δεν θα τις βάλουμε και επίχρυση μπανίερα !! Αλλά και πάλι σωστα τα λές ... αγνωστες οι αναγκες ... του κάθε ιδιοκτήτη !
  9. τι λέτε βρε παιδιά την τρελλάνατε την κοπέλα. Εάν δεν έχει στατικά προβλήματα το σπιτάκι τότε με 200-250 Euro/τμ γίνεται πλήρης ανακατασκευη από πατώματα και θερμομονώσεις έως ηλεκτρολογικά και υδραυλικα.
  10. κανε αναστροφη υγρομόνση στον τοίχο σου να ηρεμίσεις και απο την υγρασια και απο τον γείτονα.
  11. το έσπασα το κεφάλι μου αλλα το θυμήθηκα ... βοήθησε και ένα τηλέφωνο σε φίλο μηχανικό. Δεν είναι τοξικό προσφέρει πολύ καλή ηχομόνωση αλλά και θερμομόνωση. το έχω εφαρμόσει σε ψευδοροφή αλλά μπορει να εφαρμοστεί και σε εξωτερική εφαρμογή σε συνδιασμό με πανελ εξηλασμένης πολυστερίνης. ... και τέρμα τα αεροπλάνα.
  12. Αγαπητέ aquarho τα πράγματα δεν είναι τοσο περίπλοκα. Κάθε ταράτσα θέλει κλίσεις, στεγάνωση και θερμομόνωση. Από αυτά που αναφέρεις εγώ αποφεύγω στις εφαρμογές μας τόσο τον πετροβάμβακα οσο και τα ασφαλτόπανα, καθώς τα θεωρώ παλιές τεχνικές χωρίς σημαντικό όφελος. Ο πετροβάμβακας είναι ινώδες υλικό και δεν τα πάει καλά με την υγρασία, την απορροφά εύκολα και την αποβάλλει δύσκολα. Και όταν εμποτιστεί με υγρασία, οι μονωτικές του ιδιότητες πάνε περίπατο. Τα ασφαλτόπανα θέλουν τεράστια προσοχή στην εφαρμογή τους, κακές επικαλύψεις, τοπικές υπερυψώσεις στα σημεία που συναντιούνται πολλά φύλλα ασφαλτοπάνων. Οι υπερυψώσεις αυτές δημιουργούν διάφορους θύλακες συγκέντρωσης νερού και σε περίπτωση που έχουν σκούρο χρώμα μόνο αυξήση της θερμοκρασίας θα έχουμε σαν αποτέλεσμα.(βέβαια είναι εντυπωσιακό να χαζέυεις τα φλόγιστρα ... ) Εγώ θα πρότεινα πιο μοντέρνα υλικά, σίγουρα σε εφαρμογή και αποτέλεσμα. 1. ΡΥΣΕΙΣ : Κατασκευή ελαφροσκυροδέματος με ειδική πρέσα 10 έως 15 εκατοστά με ρύσεις προς τις υδρορροές περίπου 1% Συγκεκριμένα ελαφροσκυρόδεμα μέσου πάχους 10εκ. ισοδυναμεί με θερμομονωτικές πλάκες 2εκ.. σύνθεση τσιμέντου 300 κιλά το κυβικό. Έχει συντελεστή θερμικής αγωγιμότητας λ=0,11 2. Υγρομόνωση με χυτή ελαστική μεμβράνη (εφαρμογή με επάλειψη), πολυουρεθανικής βάσεως 3. Ανεστραμμένη θερμομόνωση με θερμομονωτικά πλακίδια εξηλασμένης πολυστερίνης που φέρουν από πάνω τους λευκή τσιμεντοκονία (6cm πολυστερίνη + 2cm τσιμεντοκονία) τα οποία τοποθετούνται πάνω από τη στεγάνωση. εάν θέλεις να βάλεις πλακάκι στην ταράτσα αντι για τα θερμομονωτικα πλακίδια θα τότε αφρομπετο για ρυσεις - ελαστική μεμβρανη hyperdesmo - αφροβετο με πλακες πολυστερινης - πλακακια anyway ελπιζω να βοήθησα εάν θέλεις επικοινωνησε για περισσοτερα. φυσικά υπαρχει και η λύση της ηχομονωσης και θερμομονωσης εσωτερικά με ψευδοροφή γυψοσανιδας στο ταβάνι η οποία περα απο τα ηχο-θερμομονωτικα υλικα που μπορει να ενσωματωσει στον σκελετο της μπορει να δώσει και λύσεις στον φωτισμο αλλα να βελτιώσει και την αισθητική των εσωτερικών χώρων. (τι λες SeNNinhA ?) που είναι η μονοκατοικία aquarho ?
  13. 3 στρώσεις Hyperdesmo 0.6+0.6+0.6 και ασε τα νερά να κανουν λιμνούλες μεχρι να εξατμιστούν ... δοκιμασμένη λύση.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.