Μετάβαση στο περιεχόμενο

civil_marios

Members
  • Περιεχόμενα

    80
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

1 Ακόλουθος

Profile Information

  • Φύλο
    Δεν απαντώ
  • Επάγγελμα
    Φοιτητής
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

civil_marios's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

36

Φήμη στην κοινότητα

  1. ΕΜΠ, ΕΚΠΑ, ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ ΑΣΣΟΕ, ΠΑΠΕΙ, ΧΑΡΟΚΟΠΕΙΟ, ΠΑΝΤΕΙΟΣ, ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ, ΑΝΟΙΧΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ, ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ, ΑΣΠΑΙΤΕ --->11 ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ, ΤΕΙ ΠΕΙΡΑΙΑ, ΤΕΙ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ-->3 συνολο 14 (μελλοντικα) πανεπιστήμια. ΔΕΝ βαζω κολλέγια και ΙΕΚ που κάποια σου βρίσκουν πιο εύκολα δουλεία από ότι κάποια πανεπιστήμια. Όλα τα παραπάνω είναι μπούρδες εάν δε μιλήσουμε ΟΧΙ για πληθυσμό αλλά για μέγεθος αγοράς εργασίας. Επιπλέον η Στοκχόλμη και το Ελσίνκι δε έχουν κανένα πανεπιστήμιο μεγέθους σαν το ΕΚΠΑ. Ας κάνουμε και ένα παράδειγμα: Αν κάποιος θέλει να σπουδάσει πληροφορική στη Αθήνα μπορεί να το κάνει φοιτώντας σε... 9 !!! σχολές (χωρίς κολλέγια και ΙΕΚ). είναι λογικό?
  2. Γιώργο δες εδώ Έτσι θα έχουμε στη Αθήνα πάνω από δέκα πανεπιστήμια! Μπορεί κάποιος να μου πει πόσα πανεπιστήμια έχει το Λονδίνο και πόσες φορές πολλαπλάσια είναι η αγορά εργασίας?
  3. κατά τα άλλα, ονομάσαμε τα ΤΕΙ -> Τεχνολογικά Πανεπιστήμια. Αυτό χρειάζεται η κοινωνία.
  4. δε υπαρχει μειωσει. μαλλον είτε αύξηση για καποιους είτε μη αύξηση για άλλους.
  5. #1 προβλεπω επίκουρο σε ΤΕΙ ηλεκτρολογίας ή διδασκαλία επιστημη των υπολογιστων στους τοπογραφους. Οι βαθια χωμενοι σε ΕΜΠ και ΕΚΠΑ καταλαβαίνουν.
  6. Ποια μεγαλη νικη κακομοιριδες? Η shell σταματησε μονο γιατι δε την συνεφερε εν τελει.
  7. παντου βλεπω το ονομα του Λουζέντρα Οζχα, PhD candidate. Πόσοι πιστεύετε ότι στη Ελλάδα θα έβγαινε το όνομα του υποψηφίου διδάκτορα έναντι του Καθηγητη σε μια ανακαλυψη;
  8. Αν σε ενδιαφέρει μόνο η επιστήμη που λες τότε γιατί δε χτυπάς το μεταπτυχιακό του ΕΜΠ(συστηματα αυτοματισμου ή παραγωγή και διαχείριση ενέργειας) σε αυτές τις δύο σχολές που θα σου χρεώσουν προπτυχιακά και αφετέρου θα τελειώσεις σε 2 χρόνια?
  9. Ναι, αλλα εννοουσα το αντικειμενο οχι τις ικανοτητες του καθενος. Προφανως ολοι οι φοιτητες του ΕΜΠ μπορουν να κανουν ιδιαιτερα, αλλα δε ειναι ο ρολος τους. Παντως ναι, οσοι μηχανικοι το κηνυγησαν βρισκονται στη ιδια θεση. Εγω ηθελα να θιξω το χρημα που υπαρχει στη παιδεια σε συγκριση με τη μηχανικη περιβαλλοντος. ΥΓ. ευχαριστω για το αρχειο.
  10. ZaXoYs μπορείς να αποδείξεις το παραπάνω με κάποιο έγγραφο-ΦΕΚ? (ολοσωστό το θεωρώ, αν ισχυει) Όσον αφορά στο ερώτημα, δε το θεωρώ καλή επιλογή για τη φιλόλογο διότι μένει μακρυά και η σχολή θέλει μεράκι και σκληρή δουλειά για να γίνεις καλός. Βεβαια αν ειναι αποφασισμενη να το κανει αλλα θα κουραστει τριπλα. ΥΓ. οι φιλοι μου που περασαν φυσικομαθηματικα και φιλολογικα τωρα παιρνουν αμαξι με δικα τους λεφτα απο ιδιαιτερα μαθηματα και εγω στο πολυτεχνειο δε εχω βγαλει φραγκο σαν φοιτητης.
  11. Καλησπέρα, Ανοίγω αυτό το θέμα για να συζητηθεί οτιδήποτε πέριξ των test GRE & GMAT. Έκανα αναζήτηση στο διαδίκτυο και δε βρήκα αντίστοιχο θέμα που να μιλάνε για προσωπικές εμπειρίες, λάθη, συμβουλές. Οποιοσδήποτε ευπρόσδεκτος, για όποια παρέμβαση.
  12. Αν θα ναι όπως η μετάφραση της google, καλύτερα να μιλάμε με νοήματα.
  13. Μη κανεις το κοπο Γιωργο. Οποιος ενδιαφερεται μαθαινει. Κι αν ενδιαφερεσαι ξερεις σιγουρα πως γραφονται τα παραπανω επαγγελματα. Ο μικρος απλα εκανε βολτα στο φορουμ. Εγω ηξερα ολο το προγραμμα σπουδων απ εξω πριν παρω το θαρρος να ρωτησω στο φορουμ πριν 5 χρονια.
  14. οτι χρηματα εχει δωσει η ΕΕ για υποδομες κτλ τα παιρνει πισω με προστιμα (ΠΕΑ, ΑΠΕ, σκουπιδια, ατμοσφαρικους ρυπους, καυση λιγνιτη κ.α)
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.