Μετάβαση στο περιεχόμενο

Εκδόθηκε η περίφημη απόφαση κόλαφος του ΣΤΕ για τα αυθαίρετα (ΣτΕ.Ολ 1118/2014)


tomkat

Recommended Posts

Φίλε μου εγώ ξέρω ότι η τυχούσα πλειοψηφία του ΣτΕ άκουσε τα αιτήματα των κατοίκων των Σεπολίων συνεπικουρούμενους από κομματόσκυλα , που εγκαταστάθηκαν στην περιοχή 100 χρόνια μετά το τρένο και υποχρέωσαν το τρένο που είναι δημόσιο αγαθό , να κάνει ένα τεράστιο αστικό τούνελ 4 χλμ , υψηλότατου κόστους δισεκεταμμυρίων .

 

Αποτέλεσμα το έργο έχει βαλτώσει πάνω από 10 χρόνια , ο Σταθμός Αθηνών δεν ολοκληρώθηκε , η ηλεκτροκίνηση από την Τιθορέα σταμάτησε έξω από την Αθήνα και την έκλεψαν όλη και τώρα την ξαναπληρώνουμε και όλα αυτά γιατί κάποιοι μπαρμπάδες δεν ξέρουν τι τους γίνεται και ασχολούνται με το φύλο των αγγέλων .

 

Εγώ σαν μηχανικός , που πρέπει να δίνω λύσεις εξοργίζομαι όταν βλέπω τέτοια διασπάθιση δημοσίου χρήματος από τις εμμονές κάποιων γερόντων .

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Ακριβώς φίλε!. Βλέπεις λοιπόν που οι αποφάσεις δεν λαμβάνονται μόνο "βάσει προσόντων", αλλά εισέρχονται και άλλοι παράγοντες και επομένως υπάρχουν διάφορες σκέψεις σχετικά με τον ρόλο και την "αντικειμενικότητα" του ΣτΕ.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.