Μετάβαση στο περιεχόμενο

Νέα απόφαση ένταξης ωφελουμένων στο πρόγραμμα "Εξοικονόμηση κατ' οίκον"


Engineer

Recommended Posts

Οι τράπεζες τα ρίχνουν στο ΕΤΕΑΝ και το ΕΤΕΑΝ στις τράπεζες... Η αλήθεια βέβαια είναι κάπου στη μέση: φταίνε και οι δύο!

Link to comment
Share on other sites

Παίδες οι τράπεζες είναι οι 1ες που κωλυσιεργούν.

 

Πάμπολλα παραδείγματα. Πελάτης με 30-40.000 καταθέσεις προέγκριση σε μια εργάσιμη. Αλλος, με 5000 καταθέσεις 10 μέρες. Προσφάτως φίλος μισθωτός με μηδενικες καταθέσεις και μισθοδοσία εκεί, του ειπαν για...20 μέρες! ΠΡΟΕΓΚΡΙΣΗ δανείου! γελάνε οι πέτρες δηλ.

 

Απο κει και μετά, ο κάθε υπάλληλος προφανώς έχει οδηγίες για το πότε θα ασχολείται, πότε θα στείλει το φάκελο. Σε μικρό κατάστημα, με τους φακέλους επιβεβαιωμένους οπτικά πάνω στο γραφείου του υπαλλήλου (μόλις 4) ήταν εκεί επι μια εβδομάδα και πάει λέγοντας.

 

Κι ολα αυτά, για ένα πρόγραμμα που θα έπρεπε να τρέχει "ροδάνι" ρίχνοντας ζεστό χρήμα στην αγορά! έλεος πια.

Link to comment
Share on other sites

"Pippo" αυτές οι εταιρίες που λές είναι λαμόγια του κερατά, όντως επεξεργάζονται τις αιτήσεις πιό γρήγορα αλλά βρωμάει πολύ η υπόθεση. Πώς γίνεται η τράπεζα να μήν δίνει προέγκριση δανείου στον πελάτη και τελικά μέσο της εταιρείας-λαμόγιο (για την ίδια τράπεζα) ο πελάτης να παίρνει την προέγκριση? Συνήθως αυτές οι εταιρείες είναι στημένες απο λαμόγια άσχετους με το αντικείμενο όπως ασφαλιστές, λογιστές κ.α. ή απο τις ίδιες τις τράπεζες για να αρπάξουν την κατασκευή.

Προσωπικά ασχολούμαι κυρίως με την κατασκευή και λιγότερο με τα ΠΕΑ και μου έτυχε μετά απο παρότρυνση ενός πελάτη μου να επισκεφθούμε μια τέτοια εταιρεία-συνεργατη-λαμόγιο για να επιταχύνουμε τις διαδικασίες... με λίγα λόγια ο "παίχτης" παρουσία μου και ενώ γνώριζε οτί εγώ αναλάμβανα την κατασκευή προσπάθησε να αρπάξει την δουλειά και μάλιστα με τις μέγιστες τιμές εν όψει χρηματοδότησης το τί έγινε μετά δεν λέγεται... Βέβαια το ίδιο απροκάλυπτα προσπάθησαν να κάνουν και οι τράπεζες στις αρχές του προγράμματος ενώ τώρα έχουν ΄"περιοριστεί" στο να προτείνουν μηχανικό για το ΠΕΑ και σύμβουλο έργου... 

 

Πάντως το πρόβλημα κυρίως αντιμετωπίζεται στις πληρωμές και λιγότερο στις εντάξεις...

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.