Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Οδηγός χρήσης του ορισμού των ΜΜΕ - Ευρωπαϊκή Επιτροπή


1 Screenshot

Σχετικά με αυτό το αρχείο

Οδηγός χρήσης του ορισμού των ΜΜΕ - Ευρωπαϊκή Επιτροπή

Οι πληροφορίες που περιέχει ο παρών οδηγός απευθύνονται κατά πρώτο λόγο σε δύο κατηγορίες κοινού:

α. Επιχειρηματίες: σε επιχειρηματίες που διευθύνουν πολύ μικρές, μικρές ή μεσαίες επιχειρήσεις και ενδιαφέρονται να υποβάλουν αίτηση για επιδοτήσεις ή δάνεια που χορηγούνται σε ΜΜΕ. Οι επιχειρηματίες αυτοί ίσως επιθυμούν να μάθουν εάν πληρούν τα κριτήρια που θα τους επιτρέψουν να επωφεληθούν από τις ειδικές νομοθετικές διατάξεις ή τα μειωμένα τέλη για τις ΜΜΕ.

β. Κυβερνητικοί υπάλληλοι: σε κυβερνητικούς υπαλλήλους σε ευρωπαϊκό, εθνικό και περιφερειακό επίπεδο που καταρτίζουν και διαχειρίζονται τα διάφορα προγράμματα, διεκπεραιώνουν τις αιτήσεις και εξετάζουν εάν οι εταιρείες πληρούν τα κριτήρια επιλεξιμότητας για υποστήριξη. Ο οδηγός εξηγεί βήμα προς βήμα τον τρόπο χαρακτηρισμού μιας επιχείρησης ως ΜΜΕ. Περιλαμβάνει, επίσης, ένα γλωσσάριο των όρων που χρησιμοποιούνται στον ορισμό ή την πρακτική εφαρμογή του, καθώς και ένα υπόδειγμα εντύπου αυτοαξιολόγησης. Το έντυπο παρέχει μια επισκόπηση των δεδομένων που μια επιχείρηση πρέπει να παράσχει κατά την υποβολή αίτησης για στήριξη ως ΜΜΕ, και μπορεί να χρησιμοποιηθεί από διοικητικές υπηρεσίες για να διαπιστωθεί η ιδιότητα ΜΜΕ της εταιρείας. Δεδομένου ότι η χρήση του εντύπου αυτού είναι προαιρετική, οι διοικήσεις των κρατών μελών είναι ελεύθερες να προσαρμόσουν το περιεχόμενο του ανάλογα με τις εθνικές ανάγκες.


Σχόλια Μελών

Recommended Comments

Δεν υπάρχουν σχόλια για προβολή.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.