Μετάβαση στο περιεχόμενο

Άμεσα Opengov και από το Τ.Ε.Ε.


Recommended Posts

Καλείτε το ΤΕΕ ,να ανοιξει μεσα απο την ιστοσελιδα του ,μια διαδικασια αντιστοιχη με αυτη του opengov ,οπου σημαντικά θεματα θα τα θετει προς συζητηση ,και ετσι θα εχουμε μια διαδυκτιακη δημοκρατικη διαδικασια

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 23
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Συμφωνώ … μόνο που δεν ξέρω τι αποτέλεσμα θα έχει στη τελική. Ξέρεις τι μου φαίνετε ότι γίνετε… λένε πείτε εσείς την γνώμη σας και εμείς θα κάνουμε του κεφαλιού μας. Μήπως τελικά εμείς γράφουμε και γράφουμε στα Opengov και τελικά μας γράφουν αυτοί?? Και το χειρότερο σενάριο μήπως μέσο αυτού του τόσο μοδατου τρόπου υιοθετούν (παίρνοντας ιδέες από εμάς) μόνο ότι τους συμφέρει??

Link to comment
Share on other sites

πολυ πιθανόν,αλλα ακομα και ετσι ειναι θετικο ,γιατι μαθαινει ο κοσμος να σκεπτεται και να συμετεχει...οποτε μπορει να τον γραφουν αλλα καποια στιγμη δεν θα το ανεχεται πια

Link to comment
Share on other sites

Και το χειρότερο σενάριο μήπως μέσο αυτού του τόσο μοδατου τρόπου υιοθετούν (παίρνοντας ιδέες από εμάς) μόνο ότι τους συμφέρει??

Στάνταρ!!!!

αλλά τουλάχιστον θα λες πως προσπάθησα και δεν έμεινα με σταυρωμένα τα χέρια

Link to comment
Share on other sites

υπαρχουν πληροφοριες οτι το θεμα που ετεθη εδω εξεταζεται σοβαρα απο την ΔΕ του ΤΕΕ.

Αν γινει θα ειναι ενα σημαντικο βημα προς την κατευθυνση της Αμεσης Δημοκρατιας,για την οποια πιστευω οτι το ιντερνετ ανοιγει νεους δρομους.

Οποτε συναδελφοι ας μην ειμαστε αρνητικοι και ας μαθουμε να θετουμε τα ζητηματα που μας ενδιαφερουν.και ας μην ξεχναμε το συνθημα του Μαη του 68.Ας ειμαστε ρεαλιστες να επιδιωκουμε το αδυνατο.

Link to comment
Share on other sites

πολυ πολυ σοφη παρατηρηση.εξαιρετικα απλη αλλα και εξαιρετικα σοφη.

θα το γραψω σε πινακιδα και θα το βαλω στον τοιχο.

Link to comment
Share on other sites

Δεν πιστευω πραγματικα όλοι να πιστευετε οτι μεσω του πλαισιου διαβουλευσης θα γίνουν όλα η έστω και κάτι συμφωνα με όσα αναφέρονται απο όλους στην διαβούλευση !

Νομίζω οτι το μόνο που προσπαθούν να πετύχουν ειναι να μας πείσουν οτι ζούμε σε μια χώρα με πολύ δημοκρατία και διαφάνεια και η ΄΄διαβούλευση ΄΄ειναι ένα πολύ καλό τρικ για να μας το επιβεβαιώσουν ΄.Ξέρουμε πολύ καλα οτι οτιδήποτε θα βγαίνει σε διαβούλευση εχει ήδη νομοθετηθεί εκ των προτέρων (δεν ξέρω αν διαφωνείτε?!) .Κάνω και μια μελλοντική πρόβλεψη (¨Όλα τα ζητήματα που απασχολούν αυτη την στιγμή την έλλαδα θα περάσουν απο διαβούλευση για τυπικούς και μόνο λόγους )!

Link to comment
Share on other sites

ασχετα με αυτο ,ειναι μεγαλο κερδος να μαθει να συμετεχει ο κοσμος.εστω και αν τον γραφουν.σε επομενο βημα θα μαθει να διεκδικει να μην τον γραφουν

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.