Μετάβαση στο περιεχόμενο

To δημοσίευμα του focus


BAS

Recommended Posts

  • Απαντήσεις 98
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

ναι, οι λαοί ποτέ δεν φταίνε, απλά λένε ναι και κάνουν το χατήρι των κυβερνήσεών τους από καλοσύνη ... ο φασισμός είχε τη μεγάλη μερίδα του γερμανικού λαού μαζί του και θα έπεφτε μόνο με πόλεμο από τα άλλα κράτη και όχι εκ των έσω.Τώρα όσον αφορά για τους αστικούς μύθους που αφορούν την ελληνική γλώσσα θα συμφωνήσω με τη διαφορά ότι η ενότητα έννοιας και της λέξης με την οποία περιγράφεται είναι στενά συνδεδεμένη . Αυτό το γεγονός δεν υπάρχει στις λατινογενείς γλώσσες και κατά τη γνώμη μου καθιστά τη ελληνική γλώσσα ένα εξυπνότερο και πολύ πιο άρτιο εργαλείο επικοινωνίας.

Link to comment
Share on other sites

Δεν λέει μόνο ψέματα όμως το δημοσίευμα.. συμφωνώ ότι έχει πολλές υπερβολές...

αλλά...

 

η οπτική του τρίτου είναι πάντα η καλύτερη αφορμή για αυτοκριτική...

 

σίγουρα δεν έχουν γίνει πολλά σωστά πράγματα τα τελευταία χρόνια σε αυτή την χώρα σε ομαδικό επιπεδο... (σε ατομικό εχουν ισως γίνει)

Link to comment
Share on other sites

jimjimre, για το αν και κατά πόσον η ελληνική γλώσσα έχει κάτι διαφορετικό από τις άλλες (και τι είναι αυτό), υπάρχει κουβέντα, σε αυτή τη συζήτηση/θέμα. Ας μην το ανοίξουμε και εδώ.

Link to comment
Share on other sites

Το θέμα περί ελληνικής γλώσσας ξεκίνησε από την δημοσίευση #3.

Ακολούθησαν τα σχόλια-απαντήσεις #7, #8.

 

Το μήνυμα #12 είναι τέταρτο και ...καταϊδρωμένο.

Link to comment
Share on other sites

τι σχέση έχει πως πίνουμε τα ποτά μας, πως ονομάζουμε τα παιδιά μας , πως χορεύουμε , πως διασκεδάζουμε και τόσες άλλες χαζομάρες με την οικονομική μας κατάσταση? τις ίδιες και μεγαλύτερες παρανομίες και κλεψιές κάνουν αυτοί εις βάρους και του ίδιου του λαού τους , μόνο που έχουν όριο και οργάνωση στην κλεψιά και στο τέλος παρουσιάζονται σαν κράτη πρόνοιας. Αν θέλουν μπορούν να μας δώσουν συμβουλές πως να κλέβουμε καλύτερα χωρίς να καταρρακώνουμε και την οικονομία μας, είναι ειδικοί σε αυτά. Επιπλέον αυτά που μας χρωστάνε απο Β΄παγκόσμιο θα ήταν μια καλή ανάσα για την οικονομία μας

Link to comment
Share on other sites

Οπα , είπαμε να τους κράζουμε , αλλά όχι να τους αδικούμε .

Το ότι οι άλλοι έκαναν γενοκτονίες σε άλλες ηπείρους και όχι στην Ευρώπη δεν νομίζω ότι τους είναι ελαφρυντικό .

 

Και κάτι άλλο φυλακίσεις πολιτών άλλων χωρών , χωρίς δίκη και με τους οποίους δεν είναι σε πόλεμο δεν έκαναν ποτέ .

 

Δεν θα είναι πάντα οι Γερμανοί άλλοθι γιά τους άλλους .

 

 

...κοιτα BAS,

θαλαμους αεριων, κρεματορια και τα λοιπα ΠΟΤΕ δεν εκανε ο Αγγλος στην Ινδια, `η ο Γαλλος στην Μοζαμβικη. Για να ξερουμε τι λεμε. Αλλοι λαοι αυτοι, και αλλοι οι Γερμανοι.

 

Το οτι ο Αμερικανος φυλακιζει στο Γκουαντανεμο καποιους παλαβους μουσουλμανους, δεν δικαιολογει την συγκριση με τα εγκληματα των Γερμανων, με ομαδικες εκτελεσεις, ομαδικους ταφους, Καλαβρυτα κλπ.

Link to comment
Share on other sites

τι σχέση έχει πως πίνουμε τα ποτά μας, πως ονομάζουμε τα παιδιά μας , πως χορεύουμε , πως διασκεδάζουμε και τόσες άλλες χαζομάρες με την οικονομική μας κατάσταση?
που το λέει αυτό στο άρθρο? Το άρθρο απαντά από τη δική του οπτική γωνιά στο δικό του ερώτημα:
Μπορούμε να καταλάβουμε τους Έλληνες;
Αλλοι λαοι αυτοι, και αλλοι οι Γερμανοι.
και ο Έλληνας, ανάδελφος. το κονσερβοκούτια εκείνη την περίοδο τελικά δεν κόβανε, οι λάκκοι ήταν ρηχοί και οι ταγματασφαλίτες σώμα προσκόπων
Link to comment
Share on other sites

Κακία . Πολύ κακία . Ωστόσω για να ασπαστεί κανείς αυτό το κείμενο θα πρέπει πρώτα να του έχει διαστρεβλωθεί ο νους . Πιστεύω πως ακόμα και ένας Γερμανός καταλαβαίνει πως το κείμενο αυτό ξεχειλίζει από κακία και , άρα , είναι ψευδές και κακόβουλο .

Σίγουρα όμως είναι γερμανικής προέλευσης το κείμενο ; ; Θέλω να πω , μπορεί απλά εκεί να βρήκαν πιο εύκολα κάποιον που να δεχθεί να τα πάρει και να δημοσιεύσει ένα δυσφημιστικό κείμενο . Με άλλα λόγια , ίσως να είναι άλλοι από πίσω και απλά να εκμεταλεύονται την τρέχουσα περίοδο όπου η Ελλάδα προσεγγίζει τη Γερμανία .

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.