Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ιδιοκτησιακό - πολεοδομικό ερώτημα: Παράπονο Πολεοδομίας


evlia

Recommended Posts

έχω ξαναπεί καλύτερα θα ήταν να ακολουθήσουμε την τακτική του taxheaven και να πάψουμε επιτέλους ολοκληρωτικά, να απαντάμε σε ιδιώτες.

δυστυχώς δεν υπάρχει η πρόθεση

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 23
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Τώρα, αν σας προσέβαλα τόσο πολύ, ειλικρινά λυπάμαι. Δεν μπήκα εδω μέσα ούτε όμως να προσβάλετε εμένα (αφου έχω την λογική να καταλαβαίνω και να παραδέχομαι πως δεν γνωρίζω από αυτά) και δεν ζήτησα καμία λύση στο δήθεν πρόβλημά μου μεσω ΙΝΤΕΡΝΕΤ.

 

Δεν μας προσβάλλατε,ούτε θεωρούμε ότι σας προσβάλλαμε.

 

Απλά τονίζω ότι αν πώ την προσωπική μου άποψη προφανώς θα εκθέσω ανθρώπους που δεν υπάρχει κανένας λόγος να εκτεθούν,εφόσον δεν είμαι εμπλεκόμενος.

 

Επειδή έχω την εντύπωση ότι έχω καταλάβει το θέμα σας,σας συνιστώ να πάρετε κ μία δεύτερη γνώμη άλλου μηχανικού,διαφορετική από τη συνάδελφο που έχει αναλάβει την υπόθεση.

 

Αυτό λέω κ τίποτε άλλο.Δεν υπάρχει λόγος παρεξήγησης!

Link to comment
Share on other sites

Αν κατάλαβα καλά, εδώ ταιριάζει η λαϊκή θυμοσοφία:

Εάν βρίσκεσαι σε ένα τραπέζι του poker και δεν μπορείς να διακρίνεις ποιος είναι αυτός που θα μαδήσουν, τότε αναρωτήσου μήπως είσαι εσύ.

Link to comment
Share on other sites

Καλημέρα σε όλους.........................

.......................................

Η υπάλληλος που ανέλαβε τον φάκελο, κοινώς μου κάνει πλάκα, αφου απο την στιγμή που πήρε τον φάκελο, έχει πάρει 3 φορές άδεια 2 εβδομάδων, άδεια γάμου και γενικώς μου κάνει την ζωή δύσκολη με άπειρες παρατηρήσεις και η μηχανικός μου κάθε φορά προσπαθεί να της αποδείξει πως δεν είναι ελέφαντας. Η άδεια έχει πλεον πληρωθεί (μαζί με την επίβλεψη), με τα χίλια ζόρια και δεν λέει να υπογράψει την άδεια γιατί υποστηρίζει πως φταίει η μηχανικός μου που δεν έχει ασχοληθεί με τις παρατηρήσεις που έχει δήθεν κάνει, οι οποίες δεν έχουν κοινοποιηθεί ποτέ ούτε στην μηχανικό μου ούτε και σε εμένα.

Πήγα πρόσφατα η ίδια στον προϊστάμενο, του κατέθεσα αριθμό πρωτοκόλλου ώστε να αναλάβει άλλος τον φάκελο αλλά δεν παίρνει ευθύνη και θα πρέπει να περιμένω είπε την υπάλληλο. Προχθές πήγα στην ίδια, την διαολόστειλα και με έστειλε να πληρώσω για την σκεπαστή βεράντα (νόμος ημιυπαίθριων) για τα οποία δεν έχει βγει ακόμα απόφαση απο τον Νομάρχη και φυσικά και να το πληρώσω όταν έρθει η ώρα, θα βρει σίγουρα κάτι άλλο.

Έχω πλεον απογοητευτεί, η μηχανικός μου έχει απελπιστεί και βρίσκομαι σε αδιέξοδο.

Ελπίζω να μην σας κούρασα με τον παραλογισμό μου!

 

Καταρχάς δεν αποφάσισα μόνη να πάω στην Υπηρεσία.

Μου το πρότεινε η μηχανικός μου, να πάω προσωπικά στον προιστάμενο να δει εκείνος αν μπορεί να χρεωθεί αλλου ο φάκελος και μου είπε οτι δεν ανακατεύεται στους φακέλους των υπαλλήλων.

Κάθε φορά που τελειώνουν με μία παρατήρηση της υπαλλήλου, βρίσκει κάτι άλλο. Πολλοί εδω στην περιοχή έχουν πρόβλημα με την συγκεκριμένη γιατί δεν έχει εμπειρία και είναι περίεργη.

Όσο για την σκεπαστή, η υπάλληλος μας είπε ότι θα πρέπει να καταθέσω στο ΤΕΕ για να πληρώσω αφου θεωρείται ημιυπαίθριος χώρος η σκεπαστή βεράντα και πρέπει να μπει στην δόμηση. Όταν το πληρώσω, θα δούμε. Σας λέω τι μου είπαν. Δεν δίνει ξεκάθαρη απάντηση αυτή λέει πωσ φταίει η μηχανικός και το ανάποδο.

Κοιτάξτε. Εγω δεν ξέρω από αυτά. Ξεκάθαρα. Εχω μια μηχανικό η οποία είναι πολυ καλή και η ίδια μου λέει πως είναι η πιο εύκολη οικοδομή που έχει δει γιατί δεν έχει τίποτα το ιδιαίτερο και πως απλά έχουμε πέσει στην περίπτωση ανθρώπου. Δεν έχει το οικόπεδο κανένα πρόβλημα νομιμότητας και εξάλλου έχει περάσει ο φάκελος απο ΕΠΑΕ.

Δεν θελω να φανώ καυστική, ούτε το παίζω έξυπνη. Απλά δεν φημίζομαι για την τύχη μου και όλο αυτό μου έχει πέσει λίγο βαρύ. Εχω κάνει τρελό αγώνα για να φτάσω σε αθτό το σημείο να φτιάξω κάτι δικό μου (καθώς δεν έχω κανέναν πίσω μου, είμαι μόνη) και με πικάρει λίγο το θέμα.

 

Απ' ότι φαίνεται θεωρείτε οτι η υπόθεση είναι μούφα.

Απλά να πληροφορήσω πως το θέμα του τοιχου αντιστήριξης που έλεγα κάποια στιγμή, λύθηκε μεσω ΕΠΑΕ οι οποίοι γέλασαν όταν η μηχανικός μου ρώτησε τελικά για τον τοίχο και της είπαν να πει στην υπάλληλο πως αν δεν γνωρίζει να μην μιλάει.

 

Τώρα, αν σας προσέβαλα τόσο πολύ, ειλικρινά λυπάμαι. Δεν μπήκα εδω μέσα ούτε όμως να προσβάλετε εμένα (αφου έχω την λογική να καταλαβαίνω και να παραδέχομαι πως δεν γνωρίζω από αυτά) και δεν ζήτησα καμία λύση στο δήθεν πρόβλημά μου μεσω ΙΝΤΕΡΝΕΤ. Ήθελα να εκφράσω ένα παράπονο σαν απλός πολίτης και με όποια δικαιώματα μου δίνει αυτό.

 

Δεν ήθελα να κρίνω κανέναν για την δουλειά του (είμαι λογίστρια και δεν έχω καμία σχέση με αυτά) δεν θέλησα να καταγγείλω κανέναν και φυσικά δεν είχα καμία διάθεση να αισθανθώ ότι κακώς άνοιξα τέτοιο θέμα.

 

Από ότι φαίνεται η υπόθεση σας δεν είναι δύσκολή αλλά κάτι δεν έχετε καταλάβει.

Πολύ καλά σας τα γράφουν οι συνάδελφοι, ειδικά ο Zavi και ο achille και ο avgoust.

To πρόβλημα είναι ότι ακούμε μόνο μια πλευρά μιας υπόθεσης που αναδιπλώνεται σε 2 θέματα.

Σαφή άποψη δεν μπορούμε να έχουμε.

Κάντε αυτά που σας λένε οι συνάδελφοι και να είστε εξοπλισμένη και με την σκέψη ότι μπορεί και να μην έχετε 100% δίκαιο σε αυτά που λέτε, κάτι το οποίο αυτήν την στιγμή σίγουρα δεν το έχετε και για αυτό νιώθετε προσβεβλημένη.

Παραδέχεστε ότι δεν γνωρίζετε από τέτοια πράγματα και για αυτό δεν θέλετε να κρίνεται κανέναν για την δουλειά του, παρόλα αυτά διαολοστείλατε την υπάλληλο και την κρίνατε πολλές φορές,(και είναι και νέα).

Σας εύχομαι στην πορεία να βγάλετε άκρη με, να δικαιωθείτε και να μην διαπιστώσετε αυτό που υπονοεί ο Ζavi (αν το καταλάβατε)

Φιλικά

Αρης

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.