Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΤΑΣ και επιδότηση από ΚΠΣ


Recommended Posts

Καλησπερα συναδελφοι...

Παραδοσιακο σπιτι σε χωριο της Αιτωλοκαρνανιας φερει ζημιες απο τον σεισμο της 8ης Ιουνιου 2008. Περασε απο τον ελεγχο απο συναδελφους μηχανικους ως επισκευασιμο και τωρα κατατειθεται η μελετη επισκευης. Αν ολα πανε καλα το Τ.Α.Σ θα εγκρινει καποια χρηματα της ταξης των 30.000,00 EURO περιπου. Τα χρηματα αυτα (ολα) θα δαπανηθουν για την πληρη αποκατασταση του κτισματος και μαλλον θα χρειαστουν και καποια επιπλεων τα οποια θα τα βαλει ο ιδιωκτητης.

Ο ιδιωκτητης ρωταει αν ειναι δυνατον, μετα ή και παραλληλα, την απορροφηση των χρηματων και το περας των εργασιων επισκευης του κτισματος, να καταθεσει φακελο για επιδοτηση απο ΚΠΣ για μετατροπη του κτισματος σε ξενωνα παραδοσιακο μεχρι και 5-6 κλινες.

Θα μπορεσει να κανει κατι τετοιο ή η απαντηση θα ειναι οτι δεν δικαιουται μιας και εχει ηδη παρει χρηματα απο δημοσια αρωγη?

Και αν η απαντηση ειναι θετικη, τοτε θα μπορει να κανει εργασιες επισκευης(Τ.Α.Σ) και παραλληλα εργασιες διαρυθμησης κλπ. του χωρου (Επιδοτηση)?

 

Σας ευχαριστω

Link to comment
Share on other sites

Νομίζω ότι η συγκυρία δεν ευνοεί ανοίγματα επιδοτούμενης επιχειρηματικότητας...Θεωρητικά πάντως δεν νομίζω ότι εμποδίζει η μια επιδότηση την άλλη!

Link to comment
Share on other sites

  • 5 weeks later...

Συναδελφε καλησπερα. Το ΤΑΣ δεν δινει χρηματα αν εχεις ξαναπαρει αρωγη για το ιδιο κτιριο. Το ΚΠΣ ομως δεν ξερω αν ζητα τετοια προυποθεση. Αυτο θα στο πει μια εταιρεια συμβουλων, για το τι εχει γινει σε προηγουμενες περιπτωσεις, αν ζητουσε δλδ τετοια προυποθεση παλιοτερο αντιστοιχο προγραμμα. Τωρα, οσον αφορα τα 30χιλιαρικα, μην το θεωρεις δεδομενο οτι επειδη τα ζητας θα στα δωσουν κιολας..

Τωρα, για το ταυτοχρονο του πραγματος, το ΤΑΣ δεν ενδιαφερεται αν εσυ κανεις γενικοτερη ανακαινιση, φτανει να κανεις τις εργασιες στερεωσης που θα σου εγκρινει.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.