Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ημιυπαίθριος σε σπουδαστική εργασία


arch_!

Recommended Posts

Καλησπέρα σας.

Είμαι πρωτοετής φοιτητής Αρχιτεκτονικής και εχω να κάνω μια εργασία για την οποία πρέπει να κατασκευάσω μια κατοικία με συνολικό εμβαδόν 90τμ. Δέσμευση αποτελεί ο όγκος του κτηρίου που πρέπει να περιοριστεί σε πρίσμα διαστάσεων (5,5x11)x6μ ύψος. Η ερώτηση μου είναι αν ο ημιυπαίθριος που θέλω να τοποθετήσω θα συμπεριληφθεί στα 90τμ ή αν θα είναι επιπλέον..

Link to comment
Share on other sites

Εξαρτάται πως σας έχει δοθεί το θέμα της εργασίας. Αν το συνολικό εμβαδόν πρέπει να είναι 90 τμ τότε συμπεριλαμβάνεται σε αυτά και ο Η/Υ. Αν τα 90 τμ προκύπτουν από τον συντελεστή δόμησης τότε ο ημιυπαίθριος δεν υπολογίζεται στο 90,00 τ.μ.

Εξαρτάται από τη διατύπωση του θέματος.

Ελπίζω να βοήθησα.

Link to comment
Share on other sites

Κατα την νομοθεσία, οι ημιυπαίθριοι χώροι προσμετρόνται στον όγκο, άρα θα πρέπει να εμπεριέχονται στο ιδεατό στερεό που δίδεται απο την άσκηση.

 

Θα συμφωνούσα με τον Highlander μόνο και μόνο στην βάση οτι δεν υπάρχει ορισμός του η.χ. και οτι είναι ακαδημαική εργασία.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.