gvarth Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2010 ... Τεσπα, για να μην το κουράζουμε άλλο, Πολύ το κουράσαμε ήδη αγαπητέ φίλε - εδώ και μια δυό μέρες - που ο @parist43 μας ενημερώνει ότι καλύπτεται από τα προγράμματα που δουλεύει στον από 6ετίας υπολογιστή του και εμείς αναρωτιόμαστε για το πως και γιατί και διότι. Παρακαλώ η συζήτηση να συνεχιστεί - αν υπάρχει κάτι ουσιαστικό - πάνω στο θέμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
parist43 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2010 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2010 Κι εμένα δε μου τρέχει το autocad 2004 λόγω έλλειψης xp mode εμενα πως τρεχει το ΑCAD2002 στα win 7 ,Χωρις ΧΡ mode? Link to comment Share on other sites More sharing options...
slalom Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2010 Είσαι 32bit. Με 64bit λειτουργικό, θέλει 64bitο AutoCAD Link to comment Share on other sites More sharing options...
parist43 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2010 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2010 Να ρωτησω ακομα κατι μια που αρχισα να μαθαινω για τα διαφορα bit.Tα WIN2000 32 η 16 ηταν? Link to comment Share on other sites More sharing options...
slalom Δημοσιεύτηκε Μάιος 1 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 1 , 2010 Είναι 32bit Link to comment Share on other sites More sharing options...
parist43 Δημοσιεύτηκε Μάιος 1 , 2010 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 1 , 2010 τοτε λογικα θα πρεπει να τρεχει το odos6 στα win7 32 ,γιατι οταν δημιουργηθηκε ετρεχε στα windows 2000.απο την εταιρεια μου ειπαν οτι δεν τρεχει ,ομως ενας συναδελφος μου ειπε οτι τρεχουν.πρεπει βεβαια να βαλω μια παραλληλη απο cpi (καπως ετσι μου ειπαν) για να βρισκει το HASP ΥΓ τελικα οταν προσπαθησεις ολα γινοντε.ενα προγραματακι dos που ειχα τρεχει μια χαρα διοτι κατεβασα το dosbox(ας ειναι καλα ο sdim που μου το ειπε).στο τελος ,θα τρεχουν ολα μια χαρα.με λιγη προσπαθεια ακομα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
parist43 Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2010 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2010 Eνα αλλο προβλημα που παρουσιαζεται ειναι η ασυμβατοτητα του Αcrobat reader 7.γνωριζει κανεις τι κανουμε σε αυτη την περιπτωση? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cna Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2010 Βάζεις τον Acrobat Reader9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
parist43 Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2010 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2010 που θα τον βρω?το βρηκα.εχει ενα σωρο free downloads αν το αναζητησεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
xaniared Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2010 Παρη ελπιζω να το εκανες εγκατασταση απο το site της Adobe . Τα περισσοτερα απο τα free download που βλεπεις ειναι γεματα ιους. Γενικη συμβουλη : Παντα κατεβαζουμε απο τα επισημα site για να μην τρεχουμε μετα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα