Μετάβαση στο περιεχόμενο

Τηλέφωνα ΤΣΜΕΔΕ


tasakos

Recommended Posts

Αγαπητοί συνάδελφοι αισθάνομαι την ανάγκη να εκφράσω την απορία-διαμαρτυρία σε σχέση με ένα ζήτημα φαινομενικά ασήμαντο-αλλά τελικά από κάπου πρέπει να ξεκινήσει κανείς.

Αφενός μεν θα'θελα να σας ρωτήσω αν έχει καταφέρει ποτέ κανείς από σας να επικοινωνήσει με τις τηλεφωνικές γραμμές του "ευλογημένου" ταμείου μας κι αφετέρου να προτείνω-σε περίπτωση που υπερτερούν οι αρνητικές απαντήσεις-κάποιο διάβημα προς τον υπουργό για την επίλυση του συγκεκριμένου προβλήματος.

Αναμένω απαντήσεις και προτάσεις σας.

 

Υ.Γ. Μένω βλέπετε στην Νέα Μάκρη και η επίσκεψη μου στο ταμείο ισοδυναμεί με την απώλεια μισής εργάσιμης μέρας αλλά ακόμα κι αν ήμουν πιο κοντά δεν βλέπω τον λόγο γιατί δεν θα μπορούσα να εξυπηρετηθώ τηλεφωνικά.

Link to comment
Share on other sites

Στο παράρτημα Θεσσαλονίκης, δεν έχω αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα ως προς την επικοινωνία μέσω τηλεφώνου. Για θέματα που έχουν να κάνουν με γιατρούς και αντίστοιχες παροχές. (Όχι συνταξιοδοτικά, κάτι που νομίζω δε θα σε απασχολεί από τώρα).

 

Καλό θα είναι, να πάρεις αυτοπροσώπως κάποια στιγμή το τηλέφωνο από τον/τους υπαλλήλους, γιατί κάποιες φορές τα τηλέφωνα που υπάρχουν στο Internet χτυπούν σε άδεια γραφεία.

Link to comment
Share on other sites

Χαίρομαι που τα πράγματα είναι καλύτερα στην Θεσσαλονίκη,δυστυχώς όμως εδώ δεν είναι έτσι. Δεν αναφέρομαι στο παράρτημα της Αγ.Παρασκευής π.χ. και τα ζητήματα κλάδου υγείας αλλά στα κεντρικά τηλέφωνα 210 3740114-21 που πραγματικά δεν απαντούν ΠΟΤΕ!

Link to comment
Share on other sites

Εγώ προσωπικά με το τμήμα Θεσσαλονίκης προσπαθώ να επικοινωνήσω επί μία εβδομάδα και δεν είναι δυνατόν. Δεν το σηκώνουν ποτέ.

Νομίζω ότι κάτι πρέπει να γίνει με το ταμείο μας. Οι περισσότεροι αντιμετωπίζουμε προβλήματα αλλά τελικά δεν κάνουμε τίποτα.

Link to comment
Share on other sites

Γιατί να δοκιμάσω με mail; Συγγνώμη αλλά με ενοχλεί να το δέχομαι ως αυτονόητο όπως και πολλές άλλες καθημερινές κοροιδίες . Αν δεν υπάρχει η δυνατότητα να εξυπηρετηθούμε τηλεφωνικά, ας μην αναγράφονται στην πίσω σελίδα της ειδοποίησης εισφορών (που ούτως ή άλλως είμαστε αναγκασμένοι να πληρώνουμε), οι τηλεφωνικοί αριθμοί ως μέσο πληροφόρησης αλλά μόνο το emai.

Link to comment
Share on other sites

στην ιστοσελίδα του ΤΣΜΕΔΕ αν επιλέξεις "Πρόσφατες Ανακοινώσεις"

ενημερώνει ότι

"Τέλος στο πρόβλημα της τηλεφωνικής επικοινωνίας - Δευτέρα, 28 Σεπτεμβρίου 2009

Προκειμένου να λυθεί το πρόβλημα της τηλεφωνικής ενημέρωσης και εξυπηρέτησης των ασφαλισμένων των Τομέων Μηχανικών και ΕΔΕ παρατίθεται λίστα με τις Διευθύνσεις - Τμήματα καθώς επίσης και τα τηλέφωνα των υπευθύνων με τους οποίους μπορείτε να επικοινωνείτε."

και αν επιλέξεις "περισσότερα" εμφανίζει λίστα με τηλέφωνα

για δοκίμασε, εκτός αν ήδη το έχεις κάνει και δεν απαντάνε ούτε αυτά!

Link to comment
Share on other sites

Παιδιά, κάπου λένε στο νέο site του ΤΣΜΕΔΕ ότι η επικοινωνία (τουλάχιστον για τις εισφορές) θα γίνεται μόνο μέσω email ([email protected] για τις εισφορές). Πάντως εγώ που έστειλα email με υψηλή σπουδαιότητα με πήραν αυτοί τηλέφωνο την μια φορά την ίδια μέρα.

Link to comment
Share on other sites

Μιλούσα για αυτό θέμα με μια φίλη που δουλεύει στο ΤΣΜΕΔΕ της Θες/νικης και μου είπε οτι ακόμα και αυτοί δεν μπορούν να βρουν τους συναδέλφους τους στην Αθήνα... Μου είπε επίσης οτι η εκεί προϊσταμένη έχει δώσει γραμμή να μην σηκώνουν τηλεφώνα, δεν ξέρω αυτό εάν είναι φήμη αλλά μου ακούγεται σαν πιθανό.

 

Εδώ και 2 χρόνια, σχεδόν, προσπαθώ να πάρω πίσω το κλάδο υγείας που πλήρωσα όσο ήμουν φαντάρος και μου έχουν σπάσει τα νεύρα...:-x

 

Υπομονή...

Link to comment
Share on other sites

@2016 Ευχαριστώ για την πληροφόρηση. Θα το ελέγξω κι ελπίζω αυτά να δουλεύουν κανονικά. Ακόμα κι έτσι να ναι πάντως η συγκεκριμένη πληροφορία δεν ήταν εύκολα προσβάσιμη από το ευρύ κοινό. Δεσμεύομαι να το ελέγξω πάντως και να προβώ και σε διορθωτική δήλωση αν χρειαστεί. Ευχαριστώ συνάδελφε.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.