Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καταπόνηση τεγίδας από αντιανέμιο


 

Recommended Posts

Το είχα γράψει το μεσημέρι αλλά δεν μου έκανε την χάρη να ανεβεί....

Το 100 είναι λογικό

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 149
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Γιατί λογαριάζεις το βάρος των 17m; Έλεγες ότι κάθε διαγώνιος έχει μήκος 8,7m. Δηλαδή το κάθε σκέλος 4,35m. Η κεντρική στήριξη σηκώνει το μισό βάρος των τεσσάρων σκελών, ήτοι 4*0,5*4,35*12kg/m = 8,7*12=104kg. βάλε και το κομβοέλασμα ~110kg...

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

λοιπόν θα ήθελα και γω με τη σειρά μου να παραθέσω μία άποψη όχι δική μου άλλα προκύπτουσα απο την αναγνωση του βιβλίου της γνωστής -σε όλουσ μας πλέον τριανδρία.ανοίγοντας λοιπόν το βιβλίο των προαναφερθέντων κυρίων ΣΧ.ΔΟΜ.ΕΡ.ΑΠΟ ΧΑΛΥΒΑ στη σελιδα 330 αναφέρουν οτι σε περίπτωση συνθετων μοντέλων επιτρέπεται να γίνει η χρήση στο μοντέλο και της θλιβόμενης ράβδου αρκει τελικα το μέλος του κατακόρυφου σύνδεσμου να διαστασιολογηθεί απο το αθροισμα των ''απολύτων δρασεών των''.δείτε και εσείς την εν λόγω παρατήρηση και περιμένω την αποψή σας περι αυτής.

Link to comment
Share on other sites

τα παραπάνω αναφέρονται σε οριζόντιους συνδέσμους δυστυχώς.

 

Προσωπικά πιστεύω ότι είναι μια λογική προσεγγιστική λύση στο πρόβλημα και κατά τη γνώμη μου ενδείκνυται στην περίπτωση ανάλυσης χωρικού πλαισίου με τη δυναμική φασματική αφού τουλάχιστον δε μεταβάλει τα δυναμικά χαρακτηριστικά του φορέα. Δε βλέπω κάποιον προφανή λόγο για τον οποίο η προσέγγιση αυτή να μην μπορεί να εφαρμοστεί και για τους τους κατακόρυφους συνδέσμους. Μια δοκιμή και με τα δύο μοντέλα (προσωπικά τη συνιστώ έτσι και αλλιώς πάντα) θα μας πείσει.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.