Μετάβαση στο περιεχόμενο

Δικαιώματα σε εξ' αδιαιρέτου


Recommended Posts

Αν ήμουνα στην θέση σου θα έκανα 2 πράγματα.

1. Θα ρωτούσα τον συνιδιοκτήτη πως κατάφερε να δομήσει παραπάνω από ότι του επέτρεπε η κάθετη (μπορεί να του έδωσε το δικαίωμα ο πατέρας του πελάτη σου και ο πελάτη σου να μην το ξέρει)

2. Θα έκανα αίτηση στην πολεοδομία να δω τον φάκελο της άδειας του '78 τι λέει στο τοπογραφικό και στο διάγραμμα κάλυψης. (αναφέρει πουθενά την κάθετη?)

Link to comment
Share on other sites

Αντιμετώπισα το ίδιο θεμα πρόσφατα, και μάλιστα σε οικόπεδο με 3 κάθετες. Εχει μειωθει ο συντελεστής δόμησης της περιοχης από το 1978 μέχρι σήμερα? Εαν ναι τότε μπορεις να κανεις χρηση του άρθρου του ΓΟΚ, που αφορά στις προσθηκες και να χτισεις και εσυ!!!! "Ιδανικά μερίδια". Πες μου αν υπάρχει μειωση του ΣΔ, να σου πω πως γινεται

Link to comment
Share on other sites

Υπάρχει εγκύλιος από το ΥΠΕΧΩΔΕ που αναφέρει ότι σε τέτοια περίπτωση ο θιγμένος ιδιοκτήτης δικαιούται να χτίσει αυτό που του αναλογεί και αυτόματα κινείται δικαστική διαδικάσία για τον...παράνομο. Δυστυχώς είμαι σπίτι και δεν έχω τη σελίδα μαζί μου για περισσότερες πληροφορίες.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.