Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενδυμασία Τοπογράφου Μηχανικού


mitsoubas

Recommended Posts

Ξέρεις κάτι; Επειδή τελευταία κάνω πολλές εξορμήσεις με τα παιδιά στο δάσος τις Κυριακές, έχω καθήσει και μελετήσει μερικά πράγματα για τα φίδια. Έχω καταλάβει λοιπόν ότι κυριαρχούν πολλοί μύθοι σχετικά με αυτά τα άκακα πλασματάκια (:rolleyes:)

 

Τα φίδια δεν πλησιάζουν. Επιτίθενται μόνο αν πλησιάσεις πολύ κοντά, στην φωλιά τους κλπ. Μόνο η οχιά είναι επικίνδυνη στην Ελλάδα αλλά και πάλι με ψύχραιμη αντιμετώπιση, άνετα προλαβαίνεις να πας στο νοσοκομείο.

 

Επίσης, υπάρχουν μύθοι σχετικά με το είδος των φιδιών: Όλα οχιές τα βλέπουν! Κάντε μια αναζήτηση στο Internet και ψαχουλέψτε λίγο αυτήν την ιστοσελίδα: http://www.herpetofauna.gr/index.php?module=cats&page=read&id=179&sid=144

Αυτή είναι η μόνη ευρέως διαδεδομένη οχιά σε όλη την Ελλάδα...

Link to comment
Share on other sites

Εγώ πάλι φοράω ότι βρω. Αλλά όχι τα καλά μου παπούτσια. Την γραβάτα όμως δεν την βγάζω γιατί όταν ήμουν μικρός μου έλεγε ο πατέρας μου: "γίνε μηχανικός να είσαι στο γραφειάκι σου με την γραβατούλα σου".

Link to comment
Share on other sites

Μποτάκια (και ενίοτε γαλότσες για τις λάσπες εργαταξίου), πάντα μακρύ παντελόνι, γιλεκάκι φωτογράφου (ή μάλλον τοπογράφου;...) με πολλές τσέπες, καπελάκι πλατύγυρο ή τύπου λεγεώνας των ξένων με φιλτρο προστασίας UV και πουκάμισο μακρύ το καλοκαίρι επίσης με δείκτη προστασίας UV (πανάκριβα και τα δύο αλλά πολύ δροσερά και πρακτικά), γυαλί ηλίου.

Link to comment
Share on other sites

καπελάκι πλατύγυρο

και δεν μου λες συναδελφε,με καπελακι και μαλιστα πλατυγυρο ,μπορεις και σκοπευεις απο το τηλεσκοπιο?γιατι εγω ουτε με στρατιωτικο δεν μπορω!!

και μακρυ μανικι το καλοκαιρι για δροσια?

για οσους αναφερουν εξεζητημενες ενδυμασιες ,υπενθυμιζω οτι τοθεμα αφορα ενδυμασια τπογραφου που βγαινει εξω για δουλεια και οχι για εκδρομη.

Link to comment
Share on other sites

Εγώ πάλι προτιμώ μακρυμάνικο φαρδύ πουκάμισο γιατί ο ήλιος απειλεί , τζίν παντελόνι, μποτάκι στρατιωτικό για σωστό και σταθερό ... σκαρφάλωμα λίγα σκορδάκια για τα κάθε λογής συμπαθητικά ... φιδάκια ;)

Link to comment
Share on other sites

καθώς και GPS μια και αυξάνονται οι πελάτες που θέλουν ένα απλό τοπογραφικό για αγοραπωλησία και είναι αμαρτία να τα αφήνω να φεύγουν τους δύσκολους καιρούς που διανύουμε.

καλα ,στηνν περιπτωση που κανεις απλο τοπογραφικο για αγοραπωλησια ,με βοηθεια κινητου,τοτε η μαλινη καλτσα και το μποτακι επιβαλεται.

Link to comment
Share on other sites

παπούτσια μποτάκια(υπάλληλοι με παντόφλες απολύονται χωρίς αποζημίωση

:D:D:D)

πάντα πουκάμισο

παντελόνι στρατιωτικού τύπου

γιλέκο για τα σχετικά

καπέλο κατά περίσταση

 

αποφεύγω τα χρώματα της φύσης για να μπορώ να έχω επαφή με τον τοξοφόρο

 

 

ΥΓ. να συμπληρώσω και εγώ αυτά που λέτε για το κτηματολόγιο

οι άνθρωποι δεν έχουν κάνει ούτε ένα τοπογραφικό στην ζωή τους αφού ούτε διανομές έχουν κοιτάξει μέχρι και ρυμοτομικά παραβλέπουν

Link to comment
Share on other sites

Αυτό ξαναπές το συνάδελφε. Έχω μια άδεια για αντικατάσταση στέγης και βλέπω ότι το κτηματολόγιο έχει αποτυπώσει τα οικόπεδα μάλλον με αεροφωτογραφία. Τίποτα δεν ταιριάζει με το ρυμοτομικό της περιοχής. Αν πάω βάσει κτηματολογίου τότε βγαίνει όλη η υφιστάμενη οικοδομή παράνομη (από την άδειά της ακόμα). Τί κάνω σε αυτήν την περίπτωση;

Link to comment
Share on other sites

Μη σας ακουσει ο GRTOPO......

 

Γενικα κ εδω αποσο ξερω απο αεροφωτογραφιες εχει γινει η δουλεια....Αλλα δεν ξερω αν υπαρχει αλλη διαδικασια.....

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.