Μετάβαση στο περιεχόμενο

Υπολογισμός ροής σε σύστημα τοπικής εφαρμογής


Recommended Posts

Στην Πυροσβεστική μου ζήτησαν να υπολογίσω τη ροή του κατασβεστικού υλικού σε σύστημα τοπικής εφαρμογής ώστε να δικαιολογήσω απόλυτα τη θέση των sprinklers.Δε δέχονται δηλαδή απλά την τεχνική περιγραφή.

Ο χώρος είναι οβελιστήριο και το κατασβεστικό υλικό ικανότητας 25 F. Επίσης αλλάζει το υλικό των σωλήνων σ'αυτή την περίπτωση;

Link to comment
Share on other sites

Αν καταλαβαίνω καλά, εννοείς τις μονάδες ροής που απαιτούνται και άρα και τα συγεκκριμένα springler σε συγκεκριμένες συσκευές. Αυτό προκύπτει εύκολα από τα τεχνικά φυλλάδια (τουλάχιστον της συγκεκριμένης εταιρίας που χρησιμοποιώ εγώ) όπου για κάθε συσκευή επιλέγεται το κατάλληλο ακροφύσιο , που ισοδυναμεί με αντίστοιχες μονάδες ροής και εντέλει προκύπτει και η απαιτούμενη ποσότητα κατασβεστικού υλικού.

Link to comment
Share on other sites

Παίζει ανάλογα με την εταιρεία.Η κάθε συσκευή έχει συγκεκριμένα ακροφύσια και το κάθε ακροφύσιο συγκεκριμένες μονάδες ροής..όταν βρείς το σύνολο στην εταιρία που χρησιμοποιώ εγώ το διαιρείς με 0.8 και βρίσκεις τα λίτρα "κατασβεστικου" υλικού που χρειάζεσαι

 

 

Παρατήρηση: Τα Greeklish απαγορεύονται. Αν δεν μπορείτε να τα αποφύγετε, διαβάστε τι μπορείτε να κάνετε ΕΔΩ.

Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής του forum.

Ευχαριστώ, gvarth.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.