Ecrtw Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2010 Μπορεί κάποιος να μου πει τα πλεονεκτήματα κάθε σχολής κ των δυνατοτήτων για επαγγελματική αποκατάσταση; ───────────────── Διευκρινίστε την ειδικότητά σας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stayros Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2010 Δεν πας κολέγιο να βρεις την υγειά σου; Δες τι τραβάμε εμείς με το Ελλαδιστάν... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ecrtw Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2010 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2010 Αν μπορούσα ίσως πήγαινα μιας που δεν μπορώ όμως πρέπει να επιλέξω ενα απο αυτά τα δύο.. Λάθος διατύπωση όχι ''πρεπει''αλλα θέλω.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pappos Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2010 Δεν υπάρχουν επαγγελματικά δικαιώματα για τις παραπάνω σχολές. 4 χρόνια σπουδών άχρηστα με άλλα λόγια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ecrtw Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2010 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2010 Εστω και χωρίς επαγγελματικά δικαιώματα πρεπει να επιλεξω και αφου μου αρέσουν και οι δύο σχολές πολύ ισως κάποιος να μπορεί να με βοηθησεί Link to comment Share on other sites More sharing options...
hektor Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2010 Για τις παραπανω σχολες δυστυχος δεν υπαρχουν επαγγελματικα δικαιωματα εως τωρα(το ιδιο συμβαινει με ολες τις σχολες ΣΤΕΦ των ΤΕΙ),οπως λεει και ο συναδελφος Pappos.Για μενα επελεξε ηλεκτρολογων μηχανικων ΤΕ που σου δινει εστω και αυτα τα λιγα επαγγελματικα δικαιωματα .Το προγραμμα σπουδων μοιαζει αρκετα με αυτο των αυτοματιστων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ecrtw Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2010 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2010 Ευχαριστώ για την βοήθεια σου απλά δεν θέλω να φύγω απο θεσσαλονίκη και δεν έχει ηλεκτρολογων μηχανικων ΤΕ εδώ..αν μπορεί κάποιος που σπούδαζει σε ενα απο αυτά τα δυο τμήματα να με πληροφορίση θα βοηθούσε πολυ Link to comment Share on other sites More sharing options...
cna Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2010 Δεν είναι μόνο τα επαγγελματικά δικαιώματα. Τα ΤΕΙ αυτοματισμού παράγουν αποφοίτους που θα μπορούσαν να απασχοληθούν στην βαριά βιομηχανία που δεν έχουμε και των έργων υποδομής στην παροχή υπηρεσιών/κατασκευή έργων όπου ο χώρος έχει πλέον υπερκορεσθεί και από κατασκευές πάσχουμε ούτως ή άλλως. thomas κάτι άλλα πανεπιστήμια/πολυτεχνεία μπουγατσοκοπτικής να δεις να γυρίσει το μάτι σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pappos Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2010 και των έργων υποδομής στην παροχή υπηρεσιών/κατασκευή Μελέτη/κατασκευή θέλεις να πεις προφανώς. Κατασκευή πραγματοποιούν οι εργολάβοι. Η σχολή δεν βγάζει εργολάβους βγάζεις Μηχανικούς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
geokon Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 24 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 24 , 2010 Και ο αυτοματισμός πάντως καλή σχολή είναι. 2 γνωστοί μου βρήκαν δουλεια. 10 χρόνια πριν θα σουλεγα Εργων Υποδομης...Τωρα ο κλαδος υποφερε ακομα και 10 πτυχια ναχεις.....Οτι σαρεσει καλυτερα σαν αντικειμενο.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα