Μετάβαση στο περιεχόμενο

Nεκροί απο επίθεση του Ισραηλινού στρατού στην αποστολή "Ενα πλοίο για τη Γάζα"


kosmel

Recommended Posts

Επίθεση σε πλοίο με ελληνική σημαία σε διεθνή ύδατα αποτελεί αιτία πολέμου.

Αν το έκαναν αυτό σε Ισραήλήτικο πλοίο θα έκαναν πόλεμο. Εμείς θα τους μαλώσουμε άγρια...

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 55
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

φιλε erling, εχει οση σχεση εχει η "προσφορα" των ελληνων και των αραβων στον παγκοσμιο πολιτισμο και η "μηδενικη προσφορα" των εβραιων, οπως αναφερει ο κυριος πιο πανω.

 

Ο κύριος πιο πάνω (εγώ δηλαδή) απάντησε στην "όαση πολιτισμού μέσα στην έρημο της ισλαμικής βαρβαρότητας".Ετσι για να ξέρουμε και τι λέμε.

 

πρωτος εγω θα πω και θα ξαναπω οτι οι ισραηλιτες ειναι καραγκιοζηδες, πανε με ροπαλα εκει που ενα λουλουδι θα εκανε δουλεια, εχουν λυσσαξει και δεν καταλαβαινουν το συμφερον τους πια.

 

Καλά τα λες.

 

δηλαδη το προβλημα μας φιλε ειναι που εγινε το ντου στα διεθνη υδατα? αμα ειχαμε 30 νεκρους στα ισραηλινα υδατα δεν θα μας ενοχλουσε? Αυτο που ενοχλησε ειναι η βιαιη (κλασσικα) αντιδραση του Ισραηλ στον τσαμπουκα των παλαιστινιων και των φιλων τους που τους επικροτουν (γιατι κι εγω ειμαι φιλος του παλαιστινιακου λαου αλλα θα τους βριζω καθε μερα για τον ΗΛΙΘΙΟ τροπο με τον οποιο πορευονται).

 

Δηλαδή να μην έχουμε πρόβλημα που με εντελώς νταβατζιλίδικο τρόπο καταστρατηγούνται κανόνες διεθνούς δικαίου,και μάλιστα με θύματα ανθρώπους που δεν είναι ούτε Παλαιστίνοι ούτε Εβραίοι;

 

κατα τα αλλα το κειμενο που παραθετει ο παντα ψυχραιμος και αποστασιοποιημενος achille ειναι για μενα πεντακαθαρο.

 

Αν θες διάβασε και τα σχόλια που έγιναν στο κείμενο (στον σύνδεσμο του Achille)

 

Πολλες φορες παιρνω προβοκατορικη θεση εδω μεσα γιατι με ενοχλει να βλεπω να αναμασονται απο επιστημονες και μαλιστα 25 χρονων, συνωμοσιες, χαρδαβελικα και λιακοπουλικα σεναρια, τυφλη και γελοια αντι-δυτικη και αντι-αμερικανικη προπαγανδα. Αποψη μου να βλεπουμε λιγο περα απο τα γεγονοτα της επικαιροτητας. Εγινε κατι διαφορετικο σημερα απο οτι γινεται καθε μερα εκει κατω? Οχι. Αρα τι συζηταμε?

 

Αν αναφέρεσαι σε μένα δεν ανέφερα ούτε καμιά συνωμοσία ούτε κάναν Λιακόπουλο.Τώρα αν αμφισβητείς οτι οι Αμερικάνοι εχουν πάρει τους Εβραίους επ' ώμου, τι να πω;Μάλλον θα έχω πέσει θύμα αντι-αμερικάνικης προπαγάνδας...Επίσης σε παρακαλώ αν έχεις στοιχεία διέψευσε αυτό που ανέφερα για τα επαναλαμβανόμενα βέτο των ΗΠΑ στο συμβούλιο ασφαλείας του ΟΗΕ,σε θέματα που αφορούν καταδίκη του Ισραήλ...

 

Το μονο ενδιαφερον ειναι η συνεχιζομενη επιδεινωση των σχεσεων Ισραηλ - Τουρκιας που οσο κουμανταρουν οι στρατηγοι βελτιωνονται και οσο παιρνει αερα ο Ερντογαν χαλανε.

 

edit

 

αυριο αποφασιζουν ολοι οι αραβικοι λαοι της μεσης ανατολης να στειλουν κονβοι βοηθειας για τον δοκιμαζομενο λαο των τουρκων εγκλωβισμενων στην δυτικη θρακη. Και ξεκινανε 10 καραβια απο περσικο γεματα τουρκους, αιγυπτιους και παλαιστινιους και σαουδαραβες με φαρμακα και τροφιμα και κορανια για την Καβαλα. Να τους αφησουμε ή να μην τους αφησουμε?

 

Πλακα με κανετε?

 

1)Από όσο ξέρω δεν υπάρχουν Τούρκοι στην Δυτική Θράκη,μόνο Ελληνες πολίτες με μουσουλμανικό θρήσκευμα...Αν ξέρεις κάτι διαφορετικό διέψευσέ με...

2)Οι μουσουλμάνοι της Δυτικής Θράκης δεν είναι εγκλωβισμένοι.Οποτε θέλουν φεύγουν εκτός χώρας.

3)Υπάρχει κάποιου είδους εμπάργκο κατά των μουσουλμάνων της Δυτικής Θράκης;Αν πάρει κάτι το αυτί σου ενημέρωσέ μας σε παρακαλώ.

 

Αυτά τα ολίγα...Τουλάχιστον παραδέξου οτι το παράδειγμά σου ήταν ατυχέστατο...τουλάχιστον για έναν επιστήμονα...

Link to comment
Share on other sites

To στρατοκρατικο-θεοκρατικο κρατος των εβραιων ενηργησε ξανα ως αξιος μαθητης των ναζιστικων μεθοδων των οποιων παρακολουθησε σεμιναρια, δυστυχως οχι μεχρι τελους.

Το μοναδικο κρατος στον πλανητη που εφαρμοζει τη συλλογικη τιμωρια. Εχεις εναν κακο στην οικογενεια; Σου ριχνω το σπιτι, σου ξεριζωνω τα δεντρα σου πηδαω το χωραφι με τις μπουλντοζες.

 

Και μη ξεχνατε οτι οι μονοι που τους δεχτηκαν οταν τους διωχναν απο ολη την ευρωπη ηταν οι Οθωμανοι μουσουλμανοι. Κι αυτοι για να τους το ξεπληρωσουν πρωτοστατησαν στις διωξεις των χριστιανων στην Πολη με την εκρηξη της επαναστασης.

 

Και μην ξεχναμε ακομη, οτι με καραβια κι αυτοι , και παρανομα, εισηλθαν μετα τον Β ΠΠ στην Παλαιστινη και με συγκρουσεις με τους Βρεταννους

Link to comment
Share on other sites

7,5 εκατομμύρια και κατάφεραν να κάνουν κράτος.

30 εκατομμύρια οι Κούρδοι και δεν κατάφεραν να κάνουν τίποτα.

Έχουν τη στρατιωτική δύναμη , δε χρειαζόταν να τη δείξουν με αυτό τον τρόπο.

Η βία θα φέρει νέα βία.

Τσαλακώνεται περισσότερο η παγκόσμια εικόνα μιμούμενοι τους Σοβιετικούς που είχαν καταρρίψει το αεροσκάφος των Κορεάτικων αερογραμμών.

Erling

Περί νομιμότητας της ενέργειας.

Υπήρχε ψήφισμα του ΟΗΕ για εισβολή στη Γιουγκοσλαβία ή στο Ιράκ ;

Όχι ,ισχύει ο νόμος της ζούγκλας , δηλαδή του ισχυρότερου.

Link to comment
Share on other sites

παντως ο σαλαντιν που αλωσε την ιερουσαλημ ηταν κουρδος....

 

η σαουδικη αραβια ειναι χειροτερη απο ιραν αλλα ειναι συμμαχος των αμερκανων...μεχρι και οι αμερικανιδες οταν υπηρετουν στην σαουδικη αραβια εξοδο κανουν με φερεντζε....

 

 

το αποτελεσμα το ξεραμε πριν ξεκινησει καν ο στολος......

το ισαρηλ εχει επιβιωσει τοσα χρονια απο ττσαμπουκα...

εδω βομβαρδισε το λιμπερτυ πουτανε αμερικανικο καραβι του αμερικανικου ναυτικου επειδη εκανε υποκλοπες σηματων των ισραηλινων που δειχνανε οτι θα κανανε επιθεση στο γκολαν ενω ειχανε ανακωχη με τους συριους και δεν τους ειπε κανεις τιποτα....

 

τωρα τι θα παθουνε?

 

 

οι αμερικανοι κανουν τουμπεκι...εμεις?

 

 

 

τουμπεκι να κανουμε και γρηγορα ......ευκαιρια να τα βρουμε με το ισραηλ τωρα πουναι στα μαχαιρια με την τουρκια.....μπας και γλυτωσουμε και για τα επομενα 20 χρονια με κανα ευχαριστω σε κανα συμμαχο.....

 

 

γιατι απο ψευτολεονταρισμους χορτασαμε σε αυτην την χωρα.....

 

 

οσο για το ηθικο μερος?.....να θυμισω σε ολους οτι ο μουσουλμανικος συνδεσμος καθε χρονο καταδικαζει την Ελλαδα για την καταπιεση της μουσουλμανικης μειονοτητας στην ξανθη-κομοτηνη .....

Link to comment
Share on other sites

Λοιπόν οι Εβραίοι είναι πράγματι μια αντιπαθέστατη ράτσα. Δεν είναι τυχαίο το τεράστιο παγκόσμιο αντισιωνιστικό αίσθημα. Ειδικά οι Εβραίοι της Νέας Υόρκης είναι ότι χειρότερο έχω γνωρίσει.

ΟΜΩΣ, αποτελούν πραγματικά όαση δημοκρατίας και πολιτισμού σε μια περιοχή εξάλλων και παραφρόνων ισλαμιστών φονταμενταλιστών. Σε καμιά περίπτωση δεν είναι θεοκρατικό καθεστώς. Αυτοί που τα λένε αυτα έχουν αγνοια. Είναι το μόνο κράτος της περιοχής με ελευθερία λόγου, τύπου κλπ και μάλιστα υπάρχει και σημαντική εσωτερική αντίθεση στις πρακτικές των κυβερνήσεων.

 

Το ότι είναι στρατιωτικός αστακός, οφείλεται στο ότι Συρία, Αίγυπτος, Ιορδανία, Ιράν έχουν ορκιστεί να τους εξαφανίσουν από τον χάρτη. Περιβάλλονται από παρανοικά καθεστώτα, ακραία θεοκρατικά και ανελευθερα. Βέβαια, οι Άραβες τρέχαν και πετάγαν πίσω τους τις αρβύλες στον πόλεμο μεταξύ των και τους έσωσαν οι Αμερικανοί (αλλιώς το Ισραήλ σήμερα θα είχε και ολη την Συρία και την μισή Αίγυπτο).

 

Επίσης το Ισραήλ έκανε τρελές υποχωρήσεις αλλά η μαξιμαλιστική πολιτική του τρομοκράτη Αραφάτ δεν τα δέχτηκε και ο λαός του συνεχίζει να υποφέρει.

 

Τέλος, ποιοι είναι αυτοί οι Έλληνες που μετείχαν στον "στόλο της αγάπης ή της ειρήνης 'η δεν ξέρω εγώ τι άλλο". Τίποτα κλασικοί, άπλυτοι αριστεροί ημιπαράφρονες ακτιβιστές που νομίσανε ότι το Ισραήλ είναι Χρυσοχοίδης να τους χαιδεψει..

Link to comment
Share on other sites

7,5 εκατομμύρια και κατάφεραν να κάνουν κράτος

 

Δεν το κατάφεραν.

 

ΤΟΥΣ ΤΟ ΧΑΡΙΣΑΝ ΤΟ 1947,με αφορμή το ''ολοκαύτωμα''.

 

Παλιά μισούσα τους Εβραίους.Τώρα τους σέβομαι,παρόλο που είναι ******

 

Ο Νίτσε τα έχει πει εδώ και 130 χρόνια,αλλά όλοι τον έλεγαν τρελό.

 

Εξ' άλλου,όποιος κ να τα χει πει,τα φαινόμενα αυτά υπάρχουν από την εποχή του Μεγάλου Αλεξάνδρου.

 

Τί ακριβώς συζητάμε?Για το αν η ενέργεια ήταν σωστή ή δικαιολογημένη?Για το αν οι Παλαιστίνιοι είναι Μινωίτες στην καταγωγή?Για το αν θα λήξουν τα θέματα της Γάζας?

 

Βλακείες........

 

 

Παρατήρηση: Απο τους κανόνες συμμετοχής:

"Δεν θα γίνονται πλέον δεκτά θέματα και μηνύματα με εντελώς άσχετο περιεχόμενο, υβριστικά, σεξιστικά, ρατσιστικά, και γενικά θέματα και μηνύματα που με την θεματολογία τους προάγουν εθνικό, φυλετικό ή θρησκευτικό μίσος, ή που υποκινούν διακρίσεις, εχθρότητα, καυγάδες και διαμάχες μεταξύ των μελών του φόρουμ."

achille.

Link to comment
Share on other sites

Καλά ξηγήθηκαν οι Εβραίοι....Όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια...

Όπως τα λες @agrafiot σε αυτά τα πλοία θα ¨ηταν τίποτα Ιάδες από αυτούς που χάλασαν τον κόσμο για τα συνθήματα των ΟΥΚάδων στην παρέλαση...Δεν ξέραν όμως ότι εκεί που πάνε τζάμπα μαγκιές δεν έχει.

Link to comment
Share on other sites

Δεν το κατάφεραν.

 

ΤΟΥΣ ΤΟ ΧΑΡΙΣΑΝ ΤΟ 1947,με αφορμή το ''ολοκαύτωμα''.

 

 

Κατι το οποιο ειχε δρομολογηθει απο τη Βρετανια αμεσως μετα τον Α' Παγκ. πολεμο..

 

Και μολις δηλωσαν ανεξαρτητο κρατος το 48 δεχθηκαν επιθεση απο τις Αραβικες χωρες..

Link to comment
Share on other sites

Οσοι θεωρουν το εβραϊκο κρατος οαση πολιτισμου, ειναι βεβαιο οτι δεν εχουν περιηγηθει στο ισραηλ (κι αν εχουν παει, περιοριστηκαν στην αγιοταφικη αδελφοτητα). Προκειται για ακραια στρατοκρατικο-θεοκρατικο καθεστως, οπου η εννοια εθνος-κρατος-θρησκεια ειναι μια και ενιαια.

Και οσο για τα ενδοξα ισραηλινα κομαντα, εχουν φυγει με κατεβασμενα παντελονια τοσο απο το Λιβανο (ειδικα απο αυτον) οσο και απο τη Γαζα, παρ'ολη τη φοβερη πολεμικη τους μηχανη.

Οι ακτιβιστες αμαθη ''συναδελφε'' ειναι τοσο παραφρονες οσο και οι φιλελληνες κατα τη διαρκεια της δικης μας τρομοκρατικης εξεγερσης εναντια στο καθεστως το '21.

και για τον αστραταμαλακιασου, τις μαγκιες τις κανανε σε εδαφος της χωρας σου, σε διεθνη υδατα και ισοδυναμει με πραξη πολεμου. Αλλα μαλλον εισαι ικανοποιημενος με την κυβερνηση σου που ειχε κλειστα τα τηλεφωνα μεχρι τις 6 το πρωι....γιατι προφανως ο Τζεφρυ (αξιος συνεχιστης της κυβερνησης του ''ευχαριστουμε'' στην οποια συμμετειχε) περιμενε οδηγιες

Link to comment
Share on other sites

Guest
Αυτό το θέμα πλέον έχει κλείσει για περαιτέρω απαντήσεις.

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.