Μετάβαση στο περιεχόμενο

Προσομοίωση μεταλλικού κτιρίου με γερανογέφυρα


 

Recommended Posts

θα πρεπει να θεωρησω οτι το 1/3 της συνολικης ροπης στο πεδιλο παραλαμβανεται απο τις Σ.Δ? η σκεψη μου να τοποθετησω το καινουριο μου πεδιλο πανω απο το παλιο ειναι εντελως αστοχη??

 

ευχαριστω για την βοηθεια παντως!!!

Link to comment
Share on other sites

Το παλιό πέδιλο είναι αμφιπροέχον και μπαίνει κάτω από την δική σου κάτοψη; Είναι μεγάλο; Αν θες ανέβασε μία σχηματική τομή...

Link to comment
Share on other sites

για ριξε μια ματια, τωρα ειναι σαν εκκεντο,και ελεγα μηπως θα μπορουσα να το κανω κανονικο χωρις εκκεντροτητα ,εκμεταλευομενος τη δοιαφορα του βαθους θεμελειωσεις,αλλα δε ξερω αν επιτρεπεται κατι τετοιο...

Link to comment
Share on other sites

Χμμ, απ' ο,τι βλέπω, το σχέδιο δεν έχει την σωστή κλίμακα... Τέλος πάντων, με άνοιγμα 10m οι απαιτήσεις θεμελίωσης που αναφέρεις μου φαίνονται υπερβολικές. Εγώ θα έλεγα να φέρεις τα πέλματά σου σε επαφή με το τοιχείο της γειτονικής θεμελίωσης ώστε να μειώσεις την εκκεντρότητα (φυσικά με τον τρόπο αυτό μέρος του πεδίλου σου θα βρίσκεται πάνω από το παλιό πέδιλο...)

 

Υ.Γ: κάτι αντίστοιχο είχε κάποτε κι ο terry, θυμάμαι...

Link to comment
Share on other sites

sorry alexis ,για το σχεδιακι, πιο πολυ σκαριφιμα ηταν για να καταλαβεις στο περιπου,οποτε για να καταλαβω παλι το πεδιλο μου εκκεντρο θα ειναι αλλα θα μειωσω την εκεντροτητα ετσι ,να προσθεσω δηλαδη και φτερο στο πεδιλο απο την μερια που συνορευει με το κτιριο,με πολεοδομια δεν θα εχω προβλημα ετσι?ειναι κατι εκτος κανονισμου η επιτρεπεται??(οντως ειναι κατι αντοιστιχο με μια περιπτωση του terry)

Link to comment
Share on other sites

Το γειτονικο μου δεν ηταν μεταλλικο, ήταν απο μπετο...

 

Και γω εκκεντρα τα εκανα και τα υποστυλωματα στην πλευρα του υφισταμενου κτηριου πλησιασαν στα 35εκ περιπου...

Link to comment
Share on other sites

δυστυχως πρεπει να το δειξω διοτι φαινεται στην κατοψη των αρχιτεκτονικων.(τα 2 υποστηλωματα,παλιο και καινουριο απεχουν 25 cm-πολυ κοντα δηλαδη!).υπαρχει καποιος κανονισμος που να το απαγορευει να κανω αυτο που λεμε?εγω δε βρηκα κατι,terry εσυ που ειχες αναλογη περιπτωση γιατι διαλεξες τη λυση των εκκεντρων?σου βγηκαν πολυ μεγαλα τα πεδιλα?

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.