Μετάβαση στο περιεχόμενο

Γκέτο πολεοδομίας, κυκλώματα και συνεργασίες.


sundance

Recommended Posts

στις περιοχες σας εφαρμοζονται οι παραπανω τακτικες απο υπαλληλους πολεοδομιας?

 

δηλαδη συνεργασιες με εξωτερικα γραφεια,σαμποταζ των αλλων,συμβουλες προς πολιτες οσον αφορα ποιον να διαλεξουν (συνηθως λογω γρηγορης διεκπεραιωσης της αδειας,μιας και τον προωθουν γραφειοκρατικα) και αλλα τετοια γελοια.

 

που θα παει αυτη η δουλεια?

τελικα μηπως πρεπει σε ολα τα ποστα(ειτε δημοσιο ειτε ελευθερο επαγγελμα) να εισαι γλυφτης και λαμογιο για να πας μπροστα και να μην μεινεις στην αφανεια?

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 23
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Αρκετοί Παλαιοί μηχανικοί έχουν δημιουργήσει ένα πελατειακό σύστημα μηχανικών-πολεοδομίας και ένα καθεστώς εκπτώσεων, που τους επιτρέπει να κυριαρχούν χωρίς να έχουν προσόντα, ικανότητες, συνείδηση ευθύνης. Το γνωστό ρητό «οι φελλοί επιπλέουν».

 

Ταυτόχρονα οι ίδιοι επιθυμούν από τους νέους μηχανικούς να δουλεύουν για αυτούς έναντι πενιχρών αμοιβών για να μπορούν να κάνουν τις εκπτώσεις τους, να πληρώνουν τις μίζες τους, να παίρνουν τις δουλειές από τους ευσυνείδητους μηχανικούς και να σαμποτάρουν κάθε είδους αξιοκρατίας ή ισονομίας.

 

Δυστυχώς στο σύστημα αυτό θέλουν να εισχωρήσουν και κάποιοι νέοι μηχανικοί.

 

Μην ΞΕΠΟΥΛΑΤΕ την επιστήμη σας, τις γνώσεις σας και την ηθική σας.

Link to comment
Share on other sites

Πλέον αυτούς τους τύπους τους καταλαβαίνουμε από μίλια μακριά . Δεν καταλαβαίνουν ούτε από προτεραιότητες ούτε από συναδελφικότητα ούτε από τίποτα . Λύνουν και δένουν μέσα στα πολεοδομικά γραφεία όταν εμείς οι υπόλοιποι πρέπει να κλείνουμε ραντεβού πλέον ακόμα και για την τελική !!!! (ναι ναι )

 

Αποτέλεσμα ? Μέχρι να διαπεραιώσουμε εμείς μια απλή άδεια αυτοί τελειώνουν την τρίτη . Τους έχω δει επανειλημμένα με ένα ραντεβού να κοιτάν ταυτόχρονα και τρεις φακέλους όταν εμείς οι κοινοί θνητοί δεν μπορούμε καλά καλά να ζητήσουμε από τον μηχανικό την επίλυση μιας απορίας . Σ'ενα πηγαδάκι θυμάμαι λέγαμε οτι αυτοί οι άνθρωποι στην οικοδομή είναι ζήτημα να πατάνε 2-3 φορές . Γι αυτό παρατήστε τις οικοδομές , πάρτε έναν μηχανικό για τα σχεδιαστικά και βουρ κάθε μέρα στις πολεοδομίες για δημόσιες σχέσεις και γλύψιμο . Βρε ΟΥΣΤ

Link to comment
Share on other sites

Οταν ξεκίνησα την επαγγελματική μου καριέρα, πριν από 15 χρόνια περίπου, και μετά από τις πρώτες επισκέψεις μου σε Πολεοδομία, έθεσα στον ευατό μου το δίλλημα: ή αλλάζω δουλειά ή κάνω έγκλημα. Η κατάσταση στις Πολεοδομίες είναι μια σμίκρυνση της ελληνικής κοινωνίας: γλείψιμο, αγένια, συναλλαγή κλπ. Συνάδελφοι, μην θεβρείται συναδέλφους όλους αυτούς που έχουν τέτοιες συμπεριφορές, ιδιώτες και υπαλλήλους. Μπορεί να έχετε λιγότερες δουλειές αλλά κανείς δεν θα σας βρίζει πίσω από τις πλάτες. Εξάλλου είναι βέβαιο ότι αυτοί οι "συνάδελφοι" προφανώς με αυτή την συμπεριφορά δηλώνουν την έλλειψη γνώσεων, ηθικής και γενικότερης φιλοσοφίας και κοσμοθεωρίας, συστατικά πολύτιμα για κάθε άνθρωπο. Αλλωστε είναι βέβαιο ότι ενώ στην αρχή θα θεωρηθούν "ικανοί" λόγω ταχύτερων διεκπεραιώσεων κλπ, σιγά-σιγά θα φανεί ότι έχουν πάρει πολύ κόσμο στον λαιμό τους. (πατάτες ΓΟΚ, ελλειπείς φάκελλοι, οικονομικές ασυμφωνίες, ανύπαρκτη επίβλεψη κλπ) Κρατείστε την αξιοπρέπεια σας και μην ξεχνάται ότι είμαστε άνθρωποι και επιστήμονες.

Link to comment
Share on other sites

Είναι κρίμα πόσα πολλά μαθαίνεις στο πολυτεχνείο και πόσα λίγα χρησιμοποιείς για να δουλέψεις. Γιαυτό και έχουν παρεισφρύσει ένα σωρό άσχετοι που δουλεύουν τον κοσμάκη.

Ομολογώ πως πολλές φορές απογοητεύομαι απο την τροπή που έχει πάρει το επάγγελμα του μηχανικού στη χώρα μας.

Με το ζόρι να παρανομήσεις, με το ζόρι να κάνεις έκπτωση, με το ζόρι να σκύψεις το κεφάλι στον κάθε άσχετο υπάλληλο που αγνοεί το νόμο και άλλα τόσα που αν αρχίσει κανείς δεν τελειώνει.

Link to comment
Share on other sites

Επίσης για να συμπληρώσω τους ανωτέρω συναδέλφους ότι είναι πολύ κρίμα να

βλέπεις το κάθε λαμόγιο να προκόβει και εσύ να στέκεις σαν μακάκας.

Επειδή δεν σου πάει να έισαι γλύφτης και λαδερό να έχει σαν αποτέλεσμα να στέκεις στάσιμος,

με τις μισές δουλείες, τις μισές οικονομικές απολαβές κλπ. και όλα επειδή

δε δέχεσαι να χωθείς στα σκατά (συγνώμη κιόλας) όπως οι "μουράτοι"

μηχανικοί με τις γνωριμίες.

Πόσες φορές δεν έχω σκεφτεί σε "πολεοδόμους" που μου κάνουν τη

ζωή δύσκολη χωρίς λόγο (ενώ αντίστοιχες περιπτώσεις από "φιλαράκια"

τους περνάνε εξ απαλών ονύχων,) πως θα γινόταν να τους στρίμωχνα την

ώρα που τα πέρνανε και να την κάνανε με ελαφρά πηδηματάκια από την

πολύπαθη πολεοδομία.

Σταματώ εδώ γιατί θα σας πρήξω.

:evil: :evil: :evil:

Link to comment
Share on other sites

έλεος.... νεος στο κουρμπέτι, τι βλεπω και τι ακουω ειναι ανηκουστα για τα ευρωπαικα δεδομενα, για την ελλαδιτσα ειναι ο κινητηριος μοχλος αναπτυξης ατομικης και κοινωνικης....

Δημοσιοι υπαλληλοι τα παιρνουν απο παντου ολοι και νταξει να πεις κατι ψιλικατζιδες εχουν και φιλοτιμο αλλα κατι λαμογια τα παιρνουν χοντρα....

σταματω εδω.....

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.