TomA Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2008 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2008 Καλησπέρα συνάδελφοι, θέλω να σας κάνω μια έρωτηση. Μήπως κάποιος από εσάς έχει κάποια εμπειρία ή απλή γνώση ποιο πρόγραμμα δόυλεύν οι μηχάνολογοι γενικά στο εξωτερικό? Το Fine - Adapt βγάζει όλη την δουλεία που χρειάζεται για την πολεοδομία αλλά γενικά θα θελα να είχα και μια εικόνα τι δουλεία κάνουν οι συνάδελφοι μηχανολόγοι στο εξωτερικό. Επίσης έχω ακούσει για κάποιο πρόγραμμα που σχεδιάζεις 2D τα δίκτυα σου και έχει την αυτόματη επιλογή να τα βλέπεις και 3D παράλληλα. Κάτι σαν το ArchiCAD αλλά για μηχανολόγους. Αν έχει δουλέψει κάποιος στο εξωτερικό σαν μελετητής λογικα θα ξέρει. Thanks!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomA Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2008 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2008 Γιατί τέτοια βουβαμάρα? Κανείς δεν γνωρίζει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
miltos Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2008 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2008 Δεν έχω δουλέψει κάποιο πρόγραμμα που χρησιμοποιείται στο εξωτερικό. Απλά έχω ακούσει μόνο για το RoCAD. Νομίζω ότι είναι καλό.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
chrispapx Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19 , 2012 Elite Software Αγγλικα προγραμματα, ευχρηστα και αξιοπιστα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rootbreaker Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2012 Autocad MEP, Autodesk Revit MEP για μηχανολογικά κτηρίων. Έχει η Autodesk ένα άλλο για ενεργειακή διαχείρηση κτηρίων αλλά δεν θυμάμαι πως λέγεται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα