Μετάβαση στο περιεχόμενο

Στατικό ερώτημα: Ρωγμή σε κολώνα


spirgeor

Recommended Posts

Χρειάζεται αυτοψία. Εαν είναι απο διάβρωση που λόγω της διεύθυνσης είναι πιθανό χρειάζονται μετρήσεις. ΟΚ του 1981 είναι στα όρια το ελέγχου. Το καλύτερο ειναι να πάρεις ενα καλέμι και να βγάλεις τον σοβά εκατέρωθεν.

Link to comment
Share on other sites

Αν και συνήθως οι ρωγμές (εκτός αν είναι χαντάκι ολόκληρο) καλύπτονται κατά την αφαίρεση και θέλει προσεκτικό καθάρισμα για να τη ξαναβρείς (μπορεί βέβαια ο δικός μου εργάτης να ήταν ανίκανος)

Link to comment
Share on other sites

Καθαρισμός με πεπιεσμένο αέρα (το σπρεύ των φωτογράφων) θα καθαρίσει την εικόνα. Μετα μια μέτρηση με οπτικό ψηφιακό ρωγμόμετρο θα μας δώσει το ευρος και πιθανός το βάθος. Αν και στην περίπτωση του φίλου μάλλον για διάβρωση κύριου οπλισμού το βλέπω.

Link to comment
Share on other sites

κ. ροδοπουλε κανει και το σπρευ για καθαρισμο του πληκτρολογιου και αυο πεπιεσμενο ειναι

 

 

 

υ.γ αντε να εξηγησω γιατι εχω στα εξοδα μου τοσα σπρευ στην ΔΟΥ χααχαχαχαχαχ

Link to comment
Share on other sites

H ρωγμή στο δοκάρι...βρίσκεται στο δοκάρι; Θέλω να πω...λες ότι βρίσκεται στην βάση του δοκαριού που ενώνεται με τον τοίχο. Μήπως απλώς είναι ρωγμή στην διεπιφάνεια τοίχου-δοκού (οπότε δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα), ή όντως βρίσκεται στο δοκάρι;

 

 

Όσον αφορά το δοκάρι η ρωγμή είναι ακριβώς εκεί που ενώνεται το δοκάρι με τον τοίχο. Όσον αφορά τη κολόνα λίγιο πιο εσωτερικά προς τη κολόνα.

 

Μάλλον να σας βγάλω photo...

Link to comment
Share on other sites

Άποψή μου είναι στο δοκάρι δεν έχεις κανένα απολύτως πρόβλημα. Εξ ου και είναι απόλυτη ευθεία η ρωγμή. Είναι δείγμα σχετικής κίνησης/αποκόλλησης τοίχου δοκού.

 

Τώρα στο στύλο αφού λες ότι τον πιάνει θέλει έλεγχο.

Link to comment
Share on other sites

Μια καλή πρακτική που έμαθα στις ΗΠΑ ειναι η χρήση fixed focal microscope.

 

http://www.absolute-data-services.co.uk/dinolite_am413m.htm

 

μα δίνει με ακρίβεια το μέγεθος (αφου ο κανονισμός ορίζει >0.3χιλ), ενω μέσω gray scale gradient μπορόυμε να έχουμε μια τυπική απεικόνιση του βάθους.

Link to comment
Share on other sites

Guest
Αυτό το θέμα πλέον έχει κλείσει για περαιτέρω απαντήσεις.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.