Μετάβαση στο περιεχόμενο

Είναι άρτιο και οικοδομήσιμο ;


Recommended Posts

τμήμα αγροτεμαχίου βρίσκεται εντός σχεδίου με Πολ.Μελ. του 1961(το όριο του σχεδίου απαλοτριώνει ένα τμήμα του, έχοντας απέναντι ρυμοτομική γραμμή). Το υπόλοιπο οικόπεδο μπαίνει στο σχέδιο το 1997 με την 8 Πράξη Εφαρμογής που ορίζει ρυμοτομική γραμμή μέσα στο παλιό σχέδιο, αφήνοντας κενό τμήμα ανάμεσα στο οικόπεδο του 1961 και τη νέα ρυμοτομική.Χρειάζομαι πράξη τακτοποίησης για να αποκτήσω πρόσωπο στη νέα οδό ή είμαι αρτιος κι οικοδομήσιμος με πρόσωπο στο παλιό σχέδιο, όπως παραχώρησε το νέο οικόπεδο και η πράξη εφαρμογής άλλωστε?

Link to comment
Share on other sites

και γω για προσκυρωση το είχα αρχικά, που θα όριζε η πραξη, αλλά απο συντεταγμένες που πήρα από τη Πολεοδομια για τις κορυφες του οικοπεδου(το εμβαδο συμπιπτει με αυτό του πίνακα της πράξης) και τη ρυμοτομικη γραμμη, προκύπτει ότι το οικόπεδο που αποδίδει η Π.Ε. εφάπτεται στη γραμμή του παλιού σχεδίου ενώ η ρυμοτομική μπάινει μέσα στο παλιο σχέδιο.Ειναι αρτιο κι οικοδομησιμο οπως προέκυψε απο τη πραξη?(χωρίς όμως να χω πρόσωπο στο δρόμο??!!)

Link to comment
Share on other sites

ετσι φαινεται.Προσωπο στο παλιο σχέδιο αλλά με νεα ρυμοτομική απο την Πολεοδομικη Μελέτη.Εχω τσεκάρει διορθωτικες στο ΟΤ. Είναι όλες για όνομα και καμιά δεν κάνει τροποποίηση ρυμοτομίας.

Link to comment
Share on other sites

δεν γίνεται αυτό σωστά αναρωτέται ο συνάδελφος netmin909

συνάδελφε geokaloger

ένα σκαρίφημα θα βοηθούσε ίσως κάτι να μην καταλαβαίνουμε σωστά

Link to comment
Share on other sites

θα επανελθω με σκαριφημα συνάδελφοι.Ευχαριστω για το ενδιαφέρον

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.