Μετάβαση στο περιεχόμενο

Αμοιβή σχεδίων κτηρίου


fecaccia

Recommended Posts

Αν δεν σεβόμαστε τον χρόνο, τον κόπο, τις σπουδές και την επένδυση που κάναμε εμείς οι ίδιοι, τότε να μην έχουμε την απαίτηση να τα σέβονται οι άλλοι.

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 24
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

JTB, από περιέργεια έχεις γραφείο (αυτόνομο γραφείο, όχι έδρα στο σπίτι); Αν ναι, εργάζεσαι νόμιμα (αγορασμένο λογισμικό, εξοπλισμός γραφείου αγορασμένος με τιμολόγια, ασφαλισμένος κανονικά, κτλ);

 

Οι ελάχιστες αμοιβές είναι αυτές με τις οποίες δεν μπαίνεις μέσα οικονομικά και βγάζεις και ένα λογικό κέρδος. Οι ελάχιστες δεν περιορίζουν τις μέγιστες, όσο παραπάνω θέλει μπορεί να ζητήσει ο καθένας για την δουλειά του.

Link to comment
Share on other sites

JTB, από περιέργεια έχεις γραφείο (αυτόνομο γραφείο, όχι έδρα στο σπίτι); Αν ναι, εργάζεσαι νόμιμα (αγορασμένο λογισμικό, εξοπλισμός γραφείου αγορασμένος με τιμολόγια, ασφαλισμένος κανονικά, κτλ)

 

Εχω Γραφείο σε αυτόνομο χώρο, , 3 PC i7 καλών προδιαγραφών σε δίκτυο, HP Designjet plotter, HP Laserjet P1006, fax, scanner, ADSL

Και τα τρία PC με γνήσια Windows 7 64bit

 

Οι εφαρμογές που χρησιμοποιώ είναι Revit Architecture 2011, AutoCAD 2011, 3dsMAX Design 2011, Maxwell Render 2.0 (1 θέση εργασίας + 2 άδειες κόμβων δικτύου), OCTANE RENDER, Autodesk Impression, και λοιπά προγράμματα Μοι3d 2.0 για NURBS modeling, Ιtoosoft ForestPack 3.6 plugin στο ΜΑΧ για φυτά,δέντρα, εξωτ. περιβάλλον.

Για τις εργασίες γραφικών, Desktop Publishing, Web Publishing έχω πλήρη σουίτα της Serif.com και συγκεκριμένα PAGEPLUS X5, WEBPLUS X4, PHOTOPLUS X4, DRAWPLUS X4, PANORAMAPLUS X4, MOVIEPLUS X3 για επεξεργασία βίντεο.

ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΑΓΟΡΑΣΜΕΝΑ, ΝΟΜΙΜΑ, ΜΕ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ, ΜΕ ΣΥΝΔΡΟΜΗ (ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΤΑ ΤΗΣ AUTODESK).

 

Ειδική κατηγορία το ΑΜΟΙΒΕΣ της Ιnsoft, προφανώς αγορασμένο.

 

Αλλη ειδική κατηγορία για τη κατασκευή textures (Normal maps, displacement maps, bump maps, specular maps) το ShaderMAP αγορασμένο.

 

Ενώ ακόμη χρησιμοποιώ τα GIMP που είναι opensource το OpenOffice.org και το OpenWorkbench για project management και το Draftsight επίσης freeware και φιλοδοξώ να μάθω Blender.

και δεκάδες άλλα προγράμματα 99% Freeware ή Opensource.

 

H προστασία του γραφείου είναι στα χέρια της Panda Antivirus αγορασμένες τρείς άδειες για τους υπολογιστές μου και σε συνδιασμό με άλλα freeware.

 

 

Για τα ζητήματα των τιμολογίων, ΠΡΟΦΑΝΩΣ υπάρχουν, οι μελέτες μου και αυτές των πελατών βρίσκονται στην ιστοσελίδα μου και υπάρχουν συνεχείς καταχωρήσεις στα ΝΕΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΩΝ, στο Ε.Δ. ΤΕΕ παλιότερα, ενώ υπάρχει και κατασκευαστική δραστηριότητα (ΜΕΛΕΤΗ - ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ - ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ). Αρα ΠΡΟΦΑΝΩΣ είμαι ασφαλισμένος και μάλιστα επειδή έχω 2 πιτσιρίκια μονοψήφιας ηλικίας (το ένα προσχολικής) έχω και ιδιωτική, έτσι για συμπλήρωμα....!

 

ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΕ ΚΑΛΥΨΑ!!!

 

**********TΕΛΟΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ**************

 

Μετά από τα παραπάνω υπάρχουν δύο περιπτώσεις, είτε θα λές ΝΑ ένα καλό παιδί και άξιο παληκάρι, ή ΝΑ ΕΝΑΣ Μ@#@&@Σ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ. Και πίστεψέ με είναι καθαρά θεμα επιλογής η συμπεριφορά μου... Ασχολούμαι τουλάχιστον 20 χρόνια με υπολογιστές, και όλα τα warez sites και τα διάφορα σχετικά τα ξέρω σαν τη παλάμη μου....

Link to comment
Share on other sites

Λέω το πρώτο.

 

Και εγώ στην ίδια κατηγορία είμαι.

 

Σε ρώτησα γιατί είχα μείνει με την εντύπωση από το προηγούμενο μήνυμά σου ότι θεωρείς τις ελάχιστες τιμές παραφουσκωμένες. Με την περιγραφή του γραφείου σου κατάλαβα ότι εννοούσες το αντίθετο για τις ελάχιστες αμοιβές, δεν μένει μεγάλο κέρδος με τις ελάχιστες.

Link to comment
Share on other sites

Λέω το πρώτο.

Κι εγώ το πρώτο λέω συνήθως αλλά όταν έρχονται οι πληρωμές συνδρομών ή αναβαθμίσεων, σκέφτομαι έντονα μήπως είμαι το δεύτερο! :D

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.