Μετάβαση στο περιεχόμενο

Πλυντήριο αυτοκινήτων


Themis_primera

Recommended Posts

Δε νομίζω ότι πρόκειται για πρόσφατη εγκύκλιο, αλλάζει η χρήση του κτιρίου (δες κτιριοδομικό κανονισμό-το πλυντήριο αυτοκινήτου δε νομίζω ότι ανήκει στις εμπορικές χρήσεις που έχεις τώρα), αλλά για το άρθρο 5 του ΓΟΚ (Δεν επιτρέπεται να μεταβάλλονται η σύμφωνα με την οικοδομική άδεια χρήση του κτιρίου ή μέρους αυτού και οι διαστάσεις των χώρων κοινής χρήσης χωρίς προηγούμενη σχετική άδεια της αρμόδιας πολεοδομικής υπηρεσίας, εφόσον η μεταβολή αυτή θίγει τις ισχύουσες πολεοδομικές διατάξεις). 'Αρα χρειάζεται άδεια αλλαγής χρήσης.

Link to comment
Share on other sites

Το θέμα της αδειοδότησης πλυντηρίου αυτοκινήτων έχει αναλυθεί εκτενώς σε άλλο σημείο (λοιπές αδειοδοτήσεις). Ψάξτε το εκεί. Στο δεύτερο στάδιο της αδειοδότησης (άδεια λειτουργίας) χρειάζεται αλλαγή χρήσης από κατάστημα σε πλυντήριο αυτοκινήτων).

Link to comment
Share on other sites

Ακριβως..

Και επειδη για να γινει αυτο θα χρειαστει μηχανικος ας δεις πρωτα αν τυπικα μπορεις απο τις χρησεις γης που θα παρεις απο την πολεοδομια και αν εισαι οκ απο κει τοτε πας σε μηχανικο και μπαινεις σε λεπτομερειες..

Link to comment
Share on other sites

συγγνωμη, υπηρχε τεχνικο κωλυμα...

η εγκυκλιος ειναι εδω

http://www.michanikos.gr/downloads.php?do=file&id=1602

 

LeftLane

 

Ευχαριστώ πολύ!!!

Link to comment
Share on other sites

Πολιτικο Μηχανικο εννοεις ετσι? ;)

 

θα σας ανεβασω την εγκυκλιο , καπου την εχω.....:confused:

 

Συναδελφε, πολιτικος ή αρχιτεκτονας μπορουν σιγουρα.. Εχεις δικιο για την "ερωτηση", απλα προσωπικα αποφευγω να διευκρινιζω γιατι πολλες φορες εχει συμβει και καποια αλλη ειδικοτητα να εχει δικαιωμα να κανει τη δουλεια και να προκυπτουν μικροπαρεξηγησεις..

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.