Μετάβαση στο περιεχόμενο

Michanikos.gr webTV: 3o Πανελλήνιο Συνέδριο Αγρ. Τοπογράφων Μηχανικών


Engineer

Recommended Posts

Το Michanikos.gr webTV θα καλύψει το 3ο Πανελλήνιο Συνέδριο Αγρονόμων Τοπογράφων Μηχανικών.

 

Η προβολή του συνεδρίου θα γίνει ζωντανά μέσα από την σελίδα του webTV: www.michanikos.gr/webtv.php

 

Ημέρα Διοργάνωσης: Παρασκευή 17 και Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2010

Τοποθεσία: Ξενοδοχείο Athens Imperial, Αθήνα

 

Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση:

 

Την Παρασκευή και το Σάββατο, 17 & 18 Δεκεμβρίου 2010, θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα το 3ο Πανελλήνιο Συνέδριο των Αγρονόμων Τοπογράφων Μηχανικών.

 

Το Συνέδριο θα λάβει χώρα στο ξενοδοχείο Athens Imperial που βρίσκεται πλησίον της στάσης Μετρό Μεταξουργείο επί της οδού Αχιλλέως 1 και Μεγ. Αλεξάνδρου.

 

Η έναρξη του συνεδρίου θα γίνει την Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου και ώρα 09:00 και την κήρυξη της έναρξης του συνεδρίου έχει προσκληθεί να κάνει ο Αν. Υπουργός Π.Ε.Κ.Α. κ. Νίκος Σηφουνάκης.

 

Κατά τις εργασίες της πρώτης ημέρας, εκτός από την τελετή έναρξης, τους χαιρετισμούς των επίσημων προσκεκλημένων και την εισαγωγική ομιλία του Προέδρου του Π.Σ.Δ.Α.Τ.Μ. συν. Στέφανου Ξεκαλάκη, θα πραγματοποιηθούν τρεις συνεδρίες. Η πρώτη αφορά τις προδιαγραφές των τοπογραφικών διαγραμμάτων, η δεύτερη τις ψηφιακές χωρικές υποδομές και η τρίτη το σχεδιασμό, την οργάνωση του χώρου, την ανάπτυξη και το περιβάλλον.

 

Το Σάββατο το συνέδριο λαμβάνει διεθνή χροιά με την παρουσία εκπροσώπων – εισηγητών από την Αμερική, τη Μεγάλη Βρετανία, τη Γερμανία και τη Νορβηγία (για τις εισηγήσεις αυτές έχει προβλεφθεί απευθείας μετάφραση). Οι εργασίες της δεύτερης ημέρας περιλαμβάνουν τρεις ενότητες, για τα έργα υποδομής, το εθνικό κτηματολόγιο και το ρόλο και την εξέλιξη της επιστήμης του Α.Τ.Μ.

 

Η διοργάνωση του συνεδρίου γίνεται με την υποστήριξη του Τ.Ε.Ε. και την ευγενική χρυσή χορηγία της Τράπεζας Αττικής.

 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το αναλυτικό πρόγραμμα, θέματα μετακινήσεων, διαμονής, κ.α., οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στη γραμματεία του Π.Σ.Δ.Α.Τ.Μ. (Υπεύθυνη Επικοινωνίας: κα Ευγενία Στάθη) στα τηλέφωνα 210 33 01 045 - 210 33 01 089 ή να ανατρέχουν στο διαδικτυακό τόπο του Π.Σ.Δ.Α.Τ.Μ. στη διεύθυνση http://www.psdatm.gr

Το κόστος συμμετοχής στο συνέδριο ανέρχεται σε €30.

 

Ειδική τιμή για τους προπτυχιακούς φοιτητές των σχολών Α.Τ.Μ. €15.

 

Εφόσον επιθυμείτε να διαμείνετε στο ξενοδοχείο που θα πραγματοποιηθεί το συνέδριο, έχει υπάρξει συνεννόηση για ειδική τιμή με πρωινό €80 για μονόκλινο και €90 για δίκλινο. Για κρατήσεις μπορείτε να απευθύνεστε απευθείας στο ξενοδοχείο (τηλ. επικοινωνίας: 2105201600) επισημαίνοντας ότι συμμετέχετε στο συνέδριο των Α.Τ.Μ.

 

Χάρτης πρόσβασης:

xartisimperial.jpg

 

Συννημένο το πρόγραμμα του συνεδρίου.

programma.pdf

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Παρακολουθήστε τώρα, ζωντανά το 3ο Πανελλήνιο Συνέδριο Αγρ. Τοπογράφων Μηχανικών στο Michanikos.gr webTV: http://www.michanikos.gr/webtv.php

Link to comment
Share on other sites

Πολύ ωραία πρωτοβουλία πραγματικά! Δεν μπορώ να λείψω από το γραφείο και μου δίνεται η ευκαιρία να παρακολουθήσω κάποια θέματα που ήθελα να ακούσω στο συνέδριο. Συνεχίστε έτσι!

Link to comment
Share on other sites

τα βιντεο όχι όλα γιατι υπήρξαν κάποια τεχνικά προβλήματα λόγω της συνδεσης ίντερνετ ειδικότερα την 1η μέρα είναι ήδη αναρτημένα στο webtv. Και μπορείτε να τα δειτε.

Από τη μεριά μας ευχαριστούμε το Προεδρείο και το ΔΣ του ΠΣΔΑΤΜ και ειδικότερα τον Πρόεδρο Στέφανο Ξεκαλάκη για την ευκαιρία που μας έδωσε να καλύψουμε το συνέδριο και να δώσουμε την ευκαιρία σε όσους ήταν απομακρυσμένοι ή οι υποχρεώσεις τους δεν το επέτρεψαν να παρευρεθούν και να το παρακολουθήσουν δια ζώσης. Επίσης με τη καταγραφή των βίντεο έχουν την ευκαιρία όλοι όσοι δεν είχαν την ευκαιρία να δουν ζωντανή την μετάδοση, να ενημερωθούν με on demand μετάδοση.

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.