Μετάβαση στο περιεχόμενο

Απορίες στο πρόγραμμα ύδρευσης αποχέτευσης της 4M


ntemhs

Recommended Posts

Αγόρασα το πρόγραμμα ύδρευσης αποχέτευσης της 4M και προσπαθώ να επικοινωνήσω με την εταιρεία για να μου λύσουν κάποιες απορίες, επειδή λοιπόν ο υπάλληλος που μπορεί θεωρητικά να με βοηθήσει είναι συνέχεια απασχολημένος (συναντήσεις, παρουσιάσεις κτλ) αποφάσισα να απευθυνθώ σε κάποιον από εσάς που ενδεχομένως έχει το ίδιο πρόγραμμα και μπορεί να μου δώσει μια χείρα βοηθείας. Όποιος έχει χρόνο ας μου στείλει π.μ. Ενημερωτικά λέω ότι οι απορίες μου αφορούν στην δημιουργία του κατακόρυφου διαγράμματος, πως προκύπτει και με ποιο τρόπο εισάγω τις πολικές γωνίες του δικτύου. Ευχαριστώ.

Link to comment
Share on other sites

Τέταρτη ημέρα που ασχολούμαι με την ύδρευση 2 όροφου κτιρίου και μπορώ να πω ότι έχω ορισμένες απορίες ακόμα, για παράδειγμα γιατί δεν μπορώ να κάνω τροποποιήσεις στο κατακόρυφο διάγραμμα μέσω Autocad και γιατί όταν προσπαθώ να μετακινήσω κάτι π.χ. την διατομή σωλήνα DN20 τότε αυτομάτως το DN20 εξαφανίζεται. Έλυσα τον όροφο μου για ύδρευση κα αποχέτευση με βάση συστήματα υποδοχέων που δίνονταν έτοιμα από το πρόγραμμα (έφτιαξα και 2 δικά μου στην βιβλιοθήκη) όμως δεν ξέρω εαν είναι αρκετό για την πολεοδομία, επιθυμώ να φτιάξω το πραγματικό διάγραμμα μέσω του φύλλου ελέγχου αλλά 2 φορές που το προσπάθησα απέτυχα.

Link to comment
Share on other sites

Δεν σε πολυκαταλαβαίνω, αλλά γιατί δεν κάνεις μπλοκ-αντιγραφή τα σχηματάκια των υποδοχέων κλπ από το προγραμμά σου (4Μ) και μετά πήγαινέτα όλα στο Autocad και βάλτα όπου θέλεις στο κατακόρυφο δ/μμα σου που θα το κάνεις εκεί. Τις στύλες-γραμμές ύδρευσης-αποχ/σης, τις φτιάχνεις με γραμμές του Autocad, το ίδιο και με τις γραμματοσειρές, χρησιμοποίησε τις δικές σου (Autocad).

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.