Μετάβαση στο περιεχόμενο

Συμπληρωματική κατάθεση


Recommended Posts

θέλω να κάνω μια συμπληρωματική κατάθεση. ειχα βγάλει ελάχιστη αμοιβή, μου έδωσε κωδικό το τεε, την κατέθεσα και η πολεοδομία ζητάει 500 ευρώ παραπάνω. θα ήθελα να ρωτήσω αν γίνεται να κάνω κατάθεση στην τράπεζα με τον παλιό κωδικό πληρωμής, κι αν όχι, ποιά είναι η διαδικασία για να πάρω καινούριο κωδικό

Link to comment
Share on other sites

Όχι δεν μπορείς να ξανακαταθέσεις με τον ίδιο κωδικό. Αν η διαφορά προκύπτει από επιλέον μελέτες, δηλώνεις τις πρόσθετες μελέτες και πέρνεις νέο κωδικό. Αν η διαφορά προκύπτει στις ήδη δηλωμένες μελέτες θα πρέπει να επικοινωνήσεις με το τμήμα του ΤΕΕ να στείλεις με fax τον πίνακα των αμοιβών που έλενξε η πολεοδομία και τον νέο προϋπολογιμό και να ζητήσεις κωδικό για συμπληρωματική κατάθεση.

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

έχετε υπόψη πως κάνει περίπου δέκα μέρες να απαντήσουν, εκτός και αν υπάγεστε στην κατηγορία όπου το σύστημα του τεε έχει λάθος και βγάζει τα εκτός έδρας και το τοπογραφικό εντός της ελάχιστης αμοιβής, ενώ πρέπει αυτά τα δύο να προστίθενται σε αυτή. σε αυτή την περίπτωση ζητήστε να σας απαντήσουν άμεσα, μιας και ευθύνεται το τεε γι αυτό το λάθος.

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Πρότασή μου: Αν οι συνολικές αμοιβές που πήρες είναι μεγαλύτερες από αυτές που πλήρωσες και καλύπτουν και το υπόλοιπο των 500ευρώ, πήγαινε πρώτα τράπεζα μήπως και στο δεχθεί (μερικά καταστήματα ακόμα δέχονται).

Αν δεν στα δεχθεί τότε μέσω ΤΕΕ, ξαναπαράγεις το έργο και ζητάς κωδικό ΜΟΝΟ για το ποσό που θα καταθέσεις με προφορική συνενόηση (τηλ στο ΤΕΕ)

Link to comment
Share on other sites

erling τι να δεχθεί η τράπεζα, να "διορθώσει" με κάποιο τρόπο το ποσό της

αρχικής κατάθεσης και να προσθέσει και το εξτρά ποσό?

Link to comment
Share on other sites

jimis9497 η τράπεζα πλέον αν το ποσό που καταθέτεις δεν είναι ίσο με την εντολή πληρωμής δεν δέχεται την κατάθεση.

Αλλά μερικά καταστήματα τη δέχονται. Γιατί? Δεν ξέρω...

Link to comment
Share on other sites

erling συμφωνώ..και σ'εμας ακόμα δέχονται την αμοιβή χωρίς την επίδειξη του χαρτιού με τον κωδικό.αυτό γίνειται γιατί δεν εχει σταλεί στο υποκατάστημα η απόφαση απο το τεε..

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.