Μετάβαση στο περιεχόμενο

Τοπογραφικό οικήματος σε οικισμό προ 1923


Recommended Posts

Παρακαλώ πολύ όποιος συνάδελφος ξέρει, επειδή είμαι σχετικά νεος στο χώρο των πολεοδομικών θεμάτων, σε τοπογραφικό διάγραμμα για την πώληση οικίμστος εντός οικισμοού προ του 1923 τη θα πρέπει να αποτυπωθεί και να απεικονιστεί εκτός φυσικά απο το σχέδιο του οικισμού και τις δηλώσεις του μηχανικού? Θα πρέπει να είναι ενταγμένο στο κρατικό δίκτυο ή δεν απαιτήται? ΄Το οίκημα είναι μικρό 5Χ5 και είναι κολητό σε άλλα παλιά οικήματα. Ευχαριστώ προκαταβολικά τους συναδέλφους.

Link to comment
Share on other sites

Κατ' αρχήν george_t,

δεν απαιτείται να είναι ενταγμένο στο κρατικό δίκτυο συντεταγμένων. Φυσικά εκτός απο το κτίσμα που αναφέρεις, θα αποτυπώσεις και το οικόπεδο στο οποίο ανήκει και θα "κλείσεις" και τα όμορα οικόπεδα.

Να ζητήσεις από τον ιδιοκτήτη και τον τίτλο κτήσης. Θα σε βοηθήσει να συντάξεις και τη δήλωση του 651/77.

Link to comment
Share on other sites

Δεν ειναι απαραιτητο να αποτυπωσεις το οριο του οικισμου (θα το ελεγξεις βεβαια), παρα μονο εαν αυτο τεμνει το οικοπεδο σου. Επισης να ελεγξεις μηπως εχει εγκριθει ΓΠΣ διοτι τοτε θα πρεπει να το αναφερεις στη δηλωση του Ν.651/77.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.