Μετάβαση στο περιεχόμενο

Αλλαγή στοιχείων μετά την αρχική εντολή πληρωμής


Recommended Posts

Ζητω προκαταβολικα συγγνωμη αν το θεμα εχει συζητηθει, ψαχνω αρκετες μερες να παρω απαντηση απο το ΤΕΕ και μου κανουν πλακα με τα τηλεφωνα, μαλλον βαρεθηκαν κι αυτοι....

 

Εξηγουμαι: βαζω στοιχεια στο προγραμμα αμοιβων ΤΕΕ το καλοκαιρι, η αδεια ηταν για παραδειμγα 85 τμ και περασαμε μονο αρχιτεκτονικα, παθητικη, τοπογραφικο στο συστημα.

 

τωρα θελουμε να κανουμε τα εξης: πρωτον, να αλλαξουμε τα μετρα γιατι εγιναν πχ 200 αρα θα αλλαξουν ολα. Δευτερον να βαλουμε αμοιβες μηχανολογου γιατι τελικα προεκυψε αναγκη για διαφορες μελετες. Τριτον να βαλουμε τις αμοιβες του στατικου που ειναι αλλο προσωπο.

 

και ερωτω το - ειμαι σιγουρος - απλουστατο: πώς τα κανουμε αυτα στο ιδιο εργο? γιατι εγω εχω πληρωθει τα αρχιτεκτονικα και ο ελεγκτης ζηταει τις εκτυπωσεις του ΤΕΕ για να ελεγξει τι περασαμε και καλα κανει. πώς ομως θα βαλω στο ιδιο εργο ολα τα εξτρα, συν την διαφορα της αμοιβης μου λογω αυξησης εμβαδου?

 

το πιο απλο θα ηταν να περασω νεο εργο αλλα ετσι θα πρεπει να ξαναπληρωσω με νεο κωδικο πληρωμης ολο το ποσο της αμοιβης μου, και προφανως δεν θελω να δεσμευω παλι τα λεφτα για 10 μερες.

 

ειμαι σιγουρος οτι ρωταω ανοησιες αλλα εκτιμω καθε βοηθεια.

Link to comment
Share on other sites

Εισάγεις νέο έργο με τα νέα δεδομένα και πας με τις παλιές εντολές πληρωμής και τα μπλε χαρτάκια στο ΤΕΕ και σου βγάζουν νέες εντολές πληρωμής με τις διαφορές που προκύπτουν για κάθε μηχανικό

Καλό είναι να πας επί τόπου για να τελειώσεις αυθημερόν γιατί εάν τα στείλεις με φαξ θα σε καθυστερήσουν.

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Θα στείλεις το έργο με τα σωστά στοιχεία και μετά θα στείλεις στο Τ.Ε.Ε. την παλιά κατάθεση αμοιβής και τους παλιούς και νέους α/α των έργων και θα σου βγάλουν εντολή πληρωμής με τη διαφορά!

Link to comment
Share on other sites

@thalia: Όταν λες "θα στείλεις στο Τ.Ε.Ε. την παλιά κατάθεση αμοιβής...." εννοείς μέσω π.χ. φαξ? (έχεις κάποιο τηλ?) ή πρέπει να πας από εκεί με τα χαρτιά αυτά?

Link to comment
Share on other sites

Μέσω fax αλλά δεν έχω τον αριθμό αυτή τη στιγμή.

Αύριο που θα είμαι γραφείο θα το βρω (εκτός και αν κάποιος συνάδελφος το κάνει νωρίτερα).

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.