stooth21 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15 , 2011 Έχει κανείς άποψη για το λογισμικό ενεργειακής επιθεώρησης Xlεν; Link to comment Share on other sites More sharing options...
martha1 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15 , 2011 ειδα το video demo.μου φανηκε πρακτικο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alej Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15 , 2011 Δώστε κανά link συνάδελφοι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
martha1 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15 , 2011 πατα xlen.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
alej Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15 , 2011 Thanx. Από ότι είδα είναι μόνο για επιθεώρηση... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsx Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15 , 2011 Για την ώρα δεν έχει συστήματα. Ας βάλουν και τα συστήματα και το ξανασυζητάμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inzaghi Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15 , 2011 Γιατι ρε παιδια, τι διαφορετικο κανει αυτο απο το προγραμμα του ΤΕΕ ΚΕΝΑΚ δηλαδη? Το ειδα το βιντεο και δε μου φανηκε καθολου χρησιμο... Σκιασεις και εμβαδα πρεπει να τα υπολογισεις, Η/Μ δεν υποστηριζει ενω δε δημιουργει και κανα xml να περασεις τα δεδομενα απευθειας στο προγραμμα του ΤΕΕ ΚΕΝΑΚ, οποτε παλι με το χερι πρεπει να τα περασεις... Μη δινετε τσαμπα λεφτα σε καθε τυχαρπαστο που θελει να εκμεταλλευτει την ευκαιρια και πλασαρει οτι θελει... Ελεος πια...! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsx Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15 , 2011 Pipo, δημιουργεί xml και τα περνάει αυτόματα. Εσύ βάζεις μόνο διαστάσεις (υπολογίζει σκιάσεις μόνο του). Ουσιαστικά, απλά έχουν ενσωματώσει κάποια excel αρχεία που κυκλοφορούν και κάποιου πίνακες από τους ΤΟΤΕΕ. Δεν έχω δει κάποιο άλλο εκτός του ΤΕΕ, αλλά δεν μου φάνηκε κάτι ιδιαίτερο. Συμφωνώ μαζί σου Βρήκα εδώ και μία είδηση για εσένα προσωπικά Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inzaghi Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15 , 2011 Βρήκα εδώ και μία είδηση για εσένα προσωπικά Κι εγω που περιμενα να δω τιποτα για επιθεωρησεις και τα ρεστα... Για μια ακομα χρονια θα εχουμε την ευκαιρια οι απανταχου αμπαλοι ανα τον κοσμο να παρακολουθησουμε ισως το μεγαλυτερο εν ενεργεια γκολτζη που πατησε ευρωπαικα χορταρια ever... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zxgr Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15 , 2011 ρε πως την ειδε ο 25χρονος προγραματιστης μηχανικος να τρεχουμε οι 40ρανταρηδες σαν το βεγγο για να του κανουμε τζιρο για το ocr των πινακων της τοτεε που εκανε ασε που εχει και λαθη στο video παρουσιασης κανει προσαυξηση για θερμογεφυρες στον πινακα 3.4 (χωρις θερμομονωση) ρε αντε διαβασε την τοτεε καμια 10ρια φορες ακομα που θες και 61 το μηνα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα