Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

martha1

Core Members
  • Περιεχόμενα

    1.363
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

  • Days Won

    1

3 Ακόλουθοι

Profile Information

  • Φύλο
    Δεν απαντώ
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Αρχιτέκτων Μηχανικός

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

4.106 profile views

martha1's Achievements

Apprentice

Apprentice (2/15)

  • Helpful Rare
  • Reacting Well Rare
  • Conversation Starter Rare
  • Dedicated Rare
  • Collaborator Rare

Recent Badges

67

Φήμη στην κοινότητα

  1. Καλημέρα συνάδελφοι, σε διώροφο κτήριο κατοικιών με ΣΟΙ ,το ισόγειο-ημιυπόγειο (κατοικία) λόγω κλίσης εδάφους έχει στην ΟΑ ένα χώρο ημιυπόγειο κολλητά στην κατοικία του ισογείου ,το οποίο στην παλιά του 1976 άδεια ήταν χαρακτηρισμένο ως αποθήκη. εν τω μεταξύ συνενώθηκε με την κατοικία και πάω να κάνω τακτοποίηση για την αλλαγή χρήσης του. Το ακίνητο βρίσκεται εντός σχεδίου πόλης και είναι επιτρεπόμενη η χρήση στην περιοχή. Οι παραβάσεις που υπάρχουν σ αυτό, πέραν της αλλαγής χρήσης του απο ΒΧ σε ΚΧ ειναι κάποια διαφορετικά ανοίγματα και αλλαγή του τρόπου εισοδου του.Η ΥΔΒΧ είναι πάνω απο 40%.Μπορώ να κάνω χρήση της &γγ του αρθ 96 κατηγ 4? όλα βρίσκονται εντός νομίμου περιγράμματος και αποτυπώνονται στα σχέδια της αδείας ,απλά δεν υπάρχει στην άδεια το διάγραμμα κάλυψης.
  2. καλή χρονιά σε όλους σας.Τμήμα κτηρίου που είναι αποπερατωμένο εξωτερικά με παράθυρα αλουμινίου και χρώματα και εσωτερικά ειναι στο στάδιο των μπετών και πρέπει να αλλάξει χρήση από αποθήκη σε κατοικία θέλει ΚΕΝΑΚ για την αποπεράτωση?
  3. καλημέρα.και η αποθήκη και η κατοικία ανήκουν στη Σ2 σπουδαιότητα.η αποθήκη έχει προσμετρήσει στον σδ.γιατί δεν γίνεται αλλαγή χρήσης της αποθήκης σε κατοικία με ΕΕΜΚ?
  4. συγγνώμη δεν το κατάλαβα...θα ενωθούν λειτουργικά η υπάρχουσα κατοικία με την αποθήκη η οποία θα αλλάξει και χρήση,εργασίες που προβλέπονται στην ΕΕΜΚ.γιατί όχι?
  5. καλησπέρα.Εχω ισόγεια κατοικία με αδεια στην οποία αργότερα ο ιδιοκτήτης με άδεια πάλι πρόσθεσε καθ επέκταση χώρο αποθήκης που ηταν στην αδεια λειτουργικά ανεξάρτητος δηλ έχει ανεξάρτητη είσοδο .Σήμερα θέλει να τα ενώσει και ν ανοίξει μια πόρτα επικοινωνίας μεταξύ τους καθώς και ν αλλάξει τη χρήση της αποθήκης σε κατοικία.Η αποθήκη είναι στα μπετά δηλ. θα χρειαστούν σοβατίσματα ,πλακάκια χρώματα κλπ καθώς και η κατασκευή ενός 2ου λουτρού στην πρωην αποθήκη.Ο φέρων οργανισμός της υπάρχουσας κατοκίας ειναι λιθοδομή ενώ η προσθήκη αποθήκης είναι με κολώνες τοιχεία κλπ.Εκδίδεται ΕΕΜΚ για τις ανωτέρω εργασίες??????Ο ιδιοκτήτης είναι ένας.
  6. καλησπέρα.Εχω ισόγεια κατοικία με αδεια στην οποία αργότερα ο ιδιοκτήτης με άδεια πάλι πρόσθεσε καθ επέκταση χώρο αποθήκης που ηταν στην αδεια λειτουργικά ανεξάρτητος δηλ έχει ανεξάρτητη είσοδο .Σήμερα θέλει να τα ενώσει και ν ανοίξει μια πόρτα επικοινωνίας μεταξύ τους καθώς και ν αλλάξει τη χρήση της αποθήκης σε κατοικία.Η αποθήκη είναι στα μπετά δηλ. θα χρειαστούν σοβατίσματα ,πλακάκια χρώματα κλπ καθώς και η κατασκευή ενός 2ου λουτρού στην πρωην αποθήκη.Ο φέρων οργανισμός της υπάρχουσας κατοκίας ειναι λιθοδομή ενώ η προσθήκη αποθήκης είναι με κολώνες τοιχεία κλπ.Εκδίδεται ΕΕΜΚ για τις ανωτέρω εργασίες??????Ο ιδιοκτήτης είναι ένας.
  7. στα αρχεια της δηλωσης ζητειται απο το συστημα ν ανεβει" εγγραφο δικαιωματος υπαγωγης στο αρθρο 128 Ν.4759/2020".τι ανεβαζουμε?την αποδοχη κληρονομιας στην οποια αναφερεται και ο θανατος??
  8. έχω θάνατο κατοίκου εξωτερικού στις 31.3.2022.αποδέχθηκαν οι κληρονόμοι επίσης κάτοικοι εξωτερικού στις 31.12.2022 .ποιά είναι η ημερομηνία αναφοράς που ζητάει η πλατφόρμα?
  9. Ο θάνατος έγινε γνωστός 31.3.2022. Σύμφωνα με το 1847 έχω 12 μήνες λόγω κατοίκων εξωτερικού για αποποίηση που δεν έγινε. Έγινε αποδοχή κληρονομιάς. Έχω κι άλλους 12 μήνες σύμφωνα με τον 4495 από την ημερομηνία του 1847, δηλαδή 31.3.2022 +12+12=31.3.2024.;
  10. Καλημέρα Παύλο. Δεν έχω διαθήκη. Από την ημερομηνία θανάτου δεν μετράει η προθεσμία;
  11. καλημέρα.Σε ακίνητο που αποκτήθηκε με κληρονομική διαδοχή και είναι κατηγ 5 η ημερομηνία θανάτου είναι 31.3.2022.Ο θανών και οι κληρονόμοι ειναι κάτοικοι εξωτερικού.Η προθεσμία τακτοποίησης είναι 12 +12 μήνες=24 από την ημερομηνία θανάτου?
  12. καλημέρα σε όλους.Παρακαλω για τιμη ζωνης σε χ=323930, ψ=4265446 για τακτοποίηση αυθαιρέτου, στον οικισμό Λιμνίιτσα αιτωλοακαρνανίας.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.