Μετάβαση στο περιεχόμενο

τοπογραφικο του 1986 με δικο του σύστημα συντεταγμένων


Recommended Posts

dimla. Το αγρ/τεμάχιο είναι σίγουρα τμήμα αγροτεμαχίου που προέρχεται απο διανομή., δηλ. μίκρό φύλλο HATT Τα ορόσ. 71 & 73 έχουν τιμές συντ/νων, νομίζω.... φ.χ. 40 39, -0 45 ( ...η κατατμηση όμως το 1986;;;; έγλεγχος για ...νομιμότητα!!). Ο δήμος έχει τα σχέδια της διανομής. Η τοπογραφική (στην Παπαναστασίου) τα έχει όπως δήποτε. Μέσα στην Πολύχνη δεν θα υπάρχουν κάποια σταθερά για εξάρτηση. Ο εργοδηγός όμως στο δήμο θα σου πει που είναι το τεμάχιο.

Link to comment
Share on other sites

μπα φίλε. στο 73 π.χ έχει συντετάγμενες (+33.03 , +1832.65) που προφανώς αναφέρονται στο αυθαίρετο σύστημα που χρησιμοποίσησε. δλδ στην τοπογραφική αν τους πω τον κωδικό του αγροτεμαχίου και την περιοχή θα έχουνε τοπογραφικό της περιοχής σε συντεταγμένες Ηαττ ή οποιεσδήποτε άλλες με τις οποίες θα μπορώ να δουλέψω?

Link to comment
Share on other sites

Μήπως είναι στο άλλο σύστημα συντεταγμένων ; Εκείνο , το εξιζητημένο . Να δεις πώς το λένε ... Όχι το Άτοκαντ , αλλά παρεμφερές . Εκείνο χωρίς ελειψωιδές . Κάπως ΣΚ . Α , Συμβατικό Καρτεσιανό · ναι , έτσι το λένε !

Link to comment
Share on other sites

Αφενός κάνε μια ερώτηση στην Τοπογραφική υπηρεσία σε τι σύστημα είναι η αποτύπωση. Εγώ πάντως, βάζοντας τα νούμερα που μου είπες στο COORDS_GR και βάζοντας Φ.Χ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ μου βγάζει ΕΓΣΑ οι οποίες δεν απέχουν πολύ από την ευρύτερη περιοχή Πολύχνης.

Εξάλλου, ο υπάλληλος της Τοπογραφικής πολύ πιθανόν να ξέρει να σου υποδείξει ποιος δρόμος είναι αυτός που περνάει μπροστά από το τεμάχιο που σε ενδιαφέρει, είναι το πιθανότερο. Η δειχνοντας σου περίπου που είναι το τεμάχιο να μπορέσεις να κάνεις έναν συσχετισμό με το Google Earth και να κατατοπιστείς. Από την στιγμή που είσαι σε αναδασμό/διανομή, το πρόβλημα σου έχει ήδη λυθεί.

 

@iliekater χαχα :P:p

Link to comment
Share on other sites

Πρώτα μετατρέπεις απο το μικρό φ.χ. σε μεγάλο (της Θεσνίκη 40 45, -0 45) και μετά κάνεις όποιες άλες μετατροπές θέλεις (θα έχεις λάθη άπο 5 έως 8 μέτρα). Αν δεν πάς όμως στο δήμο Πολύχνης η στην Τοπογραφική υπηρ., για να δείς τους χάρτες της περιοχής θα ...βασανίζεσε άδικα. Η πολύχνη είναι διανομή!!!!

 

DIMLA, επειδή δηλώνεις νέος! Νομίζω, λέω νομίζω!!, πως αυτά τα νούμερα των κληροτε/χίων είναι περίπου 500μ ανατολικά της περιφεριακής και περίπου 800μ Ν.-Ανατολικά του νοσοκομ. Παπαγεωργίου. (Οι συντεταγμ. του ορ 73 σε Ηαtt Θεσ/νίκης περίπου !χ=33,Υ=-9271).Κάνε όμως τη δικιά σου έρευνα. Καλό ...κουράγιο!

Link to comment
Share on other sites

dimla ο nbr έχει ώσει τη λύση και εσύ συνεχίζεις να παιδεύεσαι!Βρες τη διανομη και τα ορόσημα από τη τοπογραφική, λύσε τα και σύγκρινε: αν είναι συντεταγμένες HATT έχει καλώς.Αν είναι ανεξάρτητες του τοπογραφικού, τα "φέρνεις" πάνω στις σωστές, κρατώντας τις διαστάσεις και είσαι έτοιμος!

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.