Μετάβαση στο περιεχόμενο

Πτυχιακή στο βωξίτη


Jenny Gr

Recommended Posts

Καλησπέρα.Είμαι φοιτήτρια στο τμήμα Πολιτικών Μηχανικών στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο και αυτό το χρονικό διάστημα ασχολούμαι με την πτυχιακή μου.Αφορά το βωξίτη,την μεταλλευτική δραστηριότητα στη χώρα μας,την εξόρυξή του,τις μεθόδους εξορύξης(υπόγειες-επιφανειακές),την αποκατάσταση του περιβάλλοντος και ότι αφορά αυτόν γενικότερα.Δυστυχώς δεν μπορώ να βρω κάποια νομοθεσία όσον αφορά το τελευταίο(την αποκατάσταση του περιβάλλοντος) και υλικό.Help....!!!!!

 

 

Παρατήρηση: Τα κεφαλαία απαγορεύονται τόσο στους τίτλους των θεμάτων, όσο και στο κείμενο των δημοσιεύσεων. Χρησιμοποιείστε σας παρακαλώ την εντολή "Επεξεργασία" και διορθώστε. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής!

Ευχαριστώ, terry

Link to comment
Share on other sites

Πρέπει να πας από την παλιά ΠΕΣΙΝΕ (σημερινή Αλουμίνιο της Ελλάδος). Εκεί θα δεις πως γίνεται η εξόρυξη.

Link to comment
Share on other sites

Τζένη θεωρητικούρες για τη διπλωματική σου θα βρεις άπειρες στο ΙΓΜΕ. Ο βωξίτης είναι τομέας χιλιοδουλεμένος.

 

Για αποκατάσταση ανενεργών ορυχείων το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι όπως είπαν και οι παραπάνω να έρθεις σε επαφή με κάποια εταιρεία γιατί ο βωξίτης είναι ιδιάζουσα περίπτωση σε ό,τι αφορά την αποκατάσταση και το μόνο που θα σε βοηθήσει είναι case studies

Link to comment
Share on other sites

Βασικά άμα πας στην βιβλιοθήκη των μεταλλειολόγων μηχανικών το θεωρώ απίθανο να μην υπάρχουν αρκετές διπλωματικές με αυτό ακριβώς το θέμα ...

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.