Μετάβαση στο περιεχόμενο

Δικαίωμα υπογραφής ΚΕΝΑΚ Ηλ. Μηχ.


Recommended Posts

Το θέμα είναι αν υπάρχει δεδικασμένο ?

Διότι όπως αναφέρει ο συνάδελφος παραπάνω ότι δικαιώθηκε Μηχανικός Δομικός αυτό σημαίνει ότι αν ισχύει κάτι τέτοιο τότε ανοίγει ο ασκός του Αιόλου για όλους τους άλλους που πηγαίνουν κατά αυτόν τον τρόπο δικαστικά.

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 112
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δεν διαφωνώ καθόλου με τους προηγούμενους συναδέλφους και θα πρέπει να σημειώσω οτι το δεδικασμένο για το οποίο μιλάτε αφορά συνάδελφο δομικό ο οποίος υπέγραψε μελέτη στατική την οποία θεωρητικά δεν δικαιούτο λόγω μεγέθους και όχι λόγω ειδικότητος. Έτσι το δικαστήριο αφού έλαβε γνωμοδότηση για την αρτιότητα της μελέτης έκρινε οτι ορθώς την υπέγραψε. Όμως η μελέτη ήταν εντώς ειδικότητας κατι που δεν συμβαίνει στην περίπτωση αυτή. Οι μηχανολογικές μελέτες δηλαδή κατά τη γνώμη μου δεν ανήκουν στο γνωστικό πεδίο του Ηλεκτρολόγου Μηχανικού Τ.Ε. και ας πέσουν να με φάνε οι συνάδελφοι.

Link to comment
Share on other sites

Apostol, άρα λοιπόν δεν υπάρχει δεδικασμένο ώστε ο συνάδελφος να στηριχτεί σε αυτό και να πάει την Πολεοδομία στα δικαστήρια. Και γω συμφωνώ απολύτως: ο Ηλεκτρολόγος δε γίνεται να υπογράφει μηχανολογικά, όσο και αν μας αρέσει..

Link to comment
Share on other sites

Spgirl αυτή τουλάχιστον είναι και η δική μου ενημέρωση διότι τότε πραγματικά θα γινόταν μπάχαλο και θα υπέγραφαν όλοι τα πάντα. Το δεδικασμένο αφορά περιορισμούς πάνω στην ειδικότητα οπότε ας μην το μπλέκουμε παραπάνω.

Link to comment
Share on other sites

να σημειώσω οτι το δεδικασμένο για το οποίο μιλάτε αφορά συνάδελφο δομικό ο οποίος υπέγραψε μελέτη στατική την οποία θεωρητικά δεν δικαιούτο λόγω μεγέθους και όχι λόγω ειδικότητος. Έτσι το δικαστήριο αφού έλαβε γνωμοδότηση για την αρτιότητα της μελέτης έκρινε οτι ορθώς την υπέγραψε. .

 

Τι σημαίνει δεν δικαιούται ?

Διότι και τα δικαιώματα στην ειδικότητα ενός Μηχανικού ΤΕ από έναν Μηχανικό ΠΕ έχουν διαφορά .

Όπως γνωρίζουμε όλοι ένας Μηχανικός Δομικός ΤΕ από ότι ξέρω υπογράφει μελέτη μέχρι δύο ορόφων και όχι πάνω από δύο.

Link to comment
Share on other sites

Εγώ θα κάνω την υπέρβαση: Να τον πας συνάδελφε στα δικαστήρια αυτόν τον ****** τον πολεοδόμο τον μηχανικό ΠΕ που τόλμησε να σου πει ότι δεν έχεις τα ΕΔ για μελέτες εκτός της ηλεκτρολογικής μελέτης ενώ είναι ξεκάθαρο ότι δεν έχεις τα ΕΔ για μελέτες εκτός της ηλεκτρολογικής μελέτης. Είναι ******** που τήρησε τους νόμους.

Link to comment
Share on other sites

spgirl

 

Γιατί να μην τον πάει ?

Αφού δικαιώθηκε ο πρώτος ο Δομικός που υπέγραψε για κάτι που δεν δικαιούται όπως ανάφεραν γιατί να μην μπορεί και αυτός να υπογράφει για κάτι που δεν δικαιούται ?

Είναι ακριβώς το ίδιο πράγμα .Μόνο που ο δεύτερος έχει άλλοθι τον πρώτο .

Link to comment
Share on other sites

Ακριβώς αυτό. Θα δικαιωθούν πλέον όλοι όσοι υπογράφουν κάτι που δεν δικαιούνται. Και φυσικά το ανάθεμα θα είναι στο κάθε Πολεοδόμο που ο ******** τηρεί τους νόμους. Ε ναι λοιπόν, η χώρα πλέον θα πάει μπροστά...

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.