Μετάβαση στο περιεχόμενο

Υπολογισμός πλάτους σκάλας συναρτήσει δυναμικότητας ατόμων


GATOU

Recommended Posts

Από πότε υπάρχει φόρμουλα υπολογισμού πλάτους σκάλας γενικά και αόριστα, για επιφάνεια χώρου (άνευ χρήσεων κλπ) γενικά και αόριστα? (άνευ χρήσεων κλπ) ...

 

Ακόμα και την πρώτη μέρα να είσαι στην αρχιτεκτονική σχολή δεν στέκει ούτε η ερώτηση σου ούτε η γενικότερη διατύπωση σου (κεφαλαία, ορθογραφία).

Link to comment
Share on other sites

Έχετε δίκαιο για όσα λέτε..Η διατύπωση της ερώτησης μου ήταν ασαφής και δημιούργησε λάθος εντυπώσεις… αν και μικρή η πείρα μου γιατί είμαι ακόμα φοιτήτρια γνωρίζω κάποια πράγματα καθώς και αυτά τα οποία μου είπατε..Αυτό που ήθελα να ρωτήσω αφορά μια ερώτηση του καθηγητή μου σε κάποιο παλαιότερο γραπτό κ η διατύπωση της ερώτησης είναι η εξής:

«Αναφέρεται πώς καθορίζονται το πλάτος και το μήκος μιας σκάλας αναλόγως του φορτίου κυκλοφορίας μέσα στο κτίριο (προϋποθέσεις και περιορισμοί) και υπολογίστε πόσο πλάτος σκάλας είναι αναγκαίο για να εξυπηρετηθεί λειτουργικός ένας χώρος επιφάνειας 900 μ2.»

 

Το πρώτο μέλος της ερώτησης είναι ξεκάθαρο αλλά με βάση την απάντηση στο πρώτο μέλος (τη λογική και τα λεγόμενα σας) τα στοιχεία που δίνονται για να βρεθεί το ζητούμενο είναι ελλειπή..

Σας ευχαριστώ εκ των πρότερων

Link to comment
Share on other sites

Μη χαλιέσαι Gatou. Νο problem! Αποκλείεται να σας ρωτάει κάτι που δεν σας το έχει δώσει ήδη. Οπως την δυναμικότητα δηλαδή κυκλοφορία ατόμων στο κτίριο. Το πλάτος ανάλογα τον αριθμό των ατόμων, ψάξε τις σημειώσεις σου ή τους πιο προσεκτικούς σου συμφοιτητές. ;)

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.