Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ιδιοκτησιακό - πολεοδομικό ερώτημα: Παράνομο υπόγειο


Recommended Posts

Μετά τον θάνατο της μητέρας μας περιήλθε κατά πλήρη κυριότητα αφενός σε εμένα το ισόγειο με το αναλογούν ποσοστό συνιδιοκτησίας στο οικόπεδο των 333/1000 εξ αδιαιρέτου, στην δε αδελφή μου ο πρώτος όροφος με το αναλογούν ποσοστό συνιδιοκτησίας στο οικόπεδο των 667/1000 εξ αδιαιρέτου και το δικαίωμα υψούν.

Αυτή όμως αυθαίρετα, αφού έσκαψε σε βάθος τουλάχιστον ενός μέτρου κάτω από την οικοδομή, δημιούργησε στο χώρο του υπογείου ένα διαμέρισμα με κουζίνα και λουτρό, το οποίο και χρησιμοποιεί έκτοτε. Παίρνει ρεύμα απο τον μετρητη του σπιτιού της.

Προς τούτο δε μετέφερε την δεξαμενή του πετρελαίου κάτω από το πίσω μπαλκόνι του ισογείου, (καταργώντας όλα τα προϋφιστάμενα μέσα πυρασφαλείας), κτίζοντας μάλιστα και τοιχίο γύρω από αυτήν, το οποίο στην εμπρόσθια πλευρά του φέρει ντουλάπι εργαλείων.

Έχει τοποθετήσει πόρτα στην είσοδο του κλιμακοστασίου, αποκλείοντάς με από την πρόσβαση σε αυτό και στην κοινόχρηστη ταράτσα (αφού ούτε καν κλειδί για αυτήν δεν μου δίνει).

Εχω καταγγελει το γεγονος στην πολεοδομία και περιμένω την διενέργεια αυτοψίας. Σε ποιες άλλες υπηρεσίες μπορω να καταγγέιλω τις παραπάνω αυθαιρεσίες;

Η θέση της δεξαμενής πετρελαίου είναι πιθανόν επικίνδυνη. Που πρέπει να το καταγγείλω;

Σας ευχαριστω

Link to comment
Share on other sites

Ντροπή, αδερφή σου είναι, τι δεν μπορείτε να τα βρείτε....???? Ντροπή και να ξεμπροστιάζεστε έτσι στο internet, το "εν οίκο ουκ εν δήμο" τι έγινε....????

Link to comment
Share on other sites

Μα με τέτοια αδελφή που έχει ο άνθρωπος τύφλα να 'χουν οι εχθροί.

Νταχάου να την πάει τώρα με τους γερμανούς.

Link to comment
Share on other sites

Στην αδελφη μου. Το αναφερω καθαρα ...''το οποίο και χρησιμοποιεί έκτοτε. Παίρνει ρεύμα απο τον μετρητη του σπιτιού της''

 

Απ' ότι γράφεις το υπόγειο ανήκει και στους δύο, αφού δεν έχει χιλιοστά στο οικόπεδο. Εκτός και αν η προσθήκη υπογείου ανήκει στο δικαίωμα ...υψούν!

Ελπίζω η πολεοδομία να στείλει το πρόστιμο μόνο στην αδελφή σου.

Link to comment
Share on other sites

Κατ άρχην ευχαριστω για τις απαντησεις. Θέλω να επισημανω οτι τους εχω στείλει εξώδικο πριν δυο μήνες και ζηταω να τακτοποιησουνε τις παρανομιες. Πιστευετε οτι εχει νοημα να κανω καταγγελια στην πυροσβεστική για το θεμα της δεξαμενής; Και παλι ευχαριστω

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.